Viata sexuala mai buna

Majoritatea dintre noi isi poate aminti momentele hot si spicy atunci cand dragostea era noua cu partenerul nostru. Dar in final focul unei bune relatii sexuale poate muri. De-a lungul timpului, jucariile sexuale pe care obisnuiati sa le folositi se umplu de praf intr-un sertar, uleiul de masaj zace si el parasit undeva…si tu si partenerul tau aveti cu totul si cu totul alte probleme decat viata sexuala.
Deci, care este secretul pentru o viata sexuala de lunga durata? Specialistii sunt de parere ca cuplurile care sunt impreuna de ceva timp trebuie sa faca si sex.
Planificati-va o intalnire numai pentru sex. Faceti ce va trece prin cap. Maturizati-va. Care este problema daca aveti o intalnire doar pentru sex? Oamenii isi fac planuri pentru alte lucruri de care se bucura, precum calatoriile de schi sau iesirile inoras.
Specialistii sunt de parere ca majoritatea cuplurilor, mai ales cele cu copii trebuie sa isi planifice dinainte. Bineinteles, exista momente cand lucrurile se intampla in mod spontan, dar acele sunt accidente fericite.
O sugestie buna pentru o viata sexuala mai buna este sa petreceti mai multe nopti departe de casa.
Pentru cuplurile care sunt impreuna de ceva timp, sexul poate deveni o rutina. Esti obosita la sfarsitul zilei, dupa munca, dupa spalatul rufelor, al vaselor, dupa ce ai facut de mancare, dupa ce te-ai ocupat de copii.
Este greu sa faceti sex mereu in dormitorul vostru in care va ganditi la toate problemele pe care le aveti. Este recomandabil sa fugiti departe de locul in care aveti amintiri zi de zi.
Daca aprinzi cateva lumanari, ar fi o sugestie prea evidenta, asa ca mai bine optezi pentru schimbarea asternuturilor.
Incearca lucruri noi
Incearca ceva nou in dormitor pentru a adauga putina sare si piper relatiei tale.
Oamenii au o gramada de notiuni nebunesti despre cum ar trebui sa fie fanteziile sexuale.

Citeste si:  Misiunea unei femei pentru un act sexual reusit

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.