Weekend in doi

Sfarsitul de saptamana a venit.. sunteti fericiti ca aveti destul timp pentru voi doi, si ca nu trebuie sa va treziti de dimineata dupa o noapte alba!
Aveti chef sa evadati din aglomeratia orasului, dar nu stiti incotro sa mergeti si ce sa faceti..
Vremea este inca frumoasa, asa ca puteti face o mini-excursie la munte. Aerul proaspat, frumusetea naturii si preturile accesibile va pot fi un bun complice. In plus, ai ce vizita: puteti opta pentru un week-end pe valea Prahovei sau puteti face un tur al orasului Brasov. Este un oras foarte frumos, centrul vechi fiind unul din cele mai frumoase zone si atractii turistice ale Brasovului. Seara ofera o priveliste de neuitat: mii de luminite strabat orasul si valea, iar cladirile semete si Biserica Neagra vegheaza parca asupra orasului de la poalele muntilor.
Pe valea Prahovei va puteti bucura de o multime de activitati, cum ar fi: o plimbare cu bicicleta pe stradutele inguste care urca prin munti, o plimbare cu telecabina sau cu atv-ul. Te poti delecta si cu deliciile culinare, care in zona montana sunt extraordinare de delicioase.
Daca tot mergeti spre munte, nu ezitati sa faceti si un mic popas la Bran. Castelul Bran inca ne fascineaza cu frumusetea si misterul care il invaluie. La poarta castelului gasesti o multime de tarabe si magazinase de unde puteti achizitiona suveniruri pentru voi doi sau pentru cei dragi.
Daca tot este week-end si aveti doua zile la dispozitie, faceti o mica vizita Sighisoarei. Drumul pana la Sighisoara este deosebit de frumos, presarat de vai si dealuri pline de paduri si privelisti de vis. Poti sa-i pregatesti chiar o mica surpriza: un mic picnic pregatit de tine, la un popas, unde sa nu va deranjeze nimeni.
Odata ajunsi la Sighisoara aveti o multime de lucruri de vazut, insa cel mai important ca si obiectiv turistic, ramane cetatea de la Sighisoara. Este un loc unde istoria isi spune cuvantul, iar frumusetea ii modeleaza caracterul medieval.
Puteti imprumuta costume medievale si va puteti poza impreuna cu “paznicii cetatii”, si ei costumati in costume de epoca. Din turnul cetatii puteti admira intreaga priveliste a Sighisoarei, arhitectura si viata oamenilor, care lupta sa pastreze aerul antic si de poveste al orasului.
Cu siguranta, orice iesire de acest gen, are scopul de a va apropia mai mult si de a consolida relatia si amintirile costruite impreuna!

Citeste si:  Efecte negative anticonceptionale

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.