Zvelte sau plinute- ce prefera baietii

Cand esti subtire si fara forme, iti doresti sa ai mai mult pe ici, pe colo; cand esti mai plinuta, ai vrea sa ai masuri de model. Dar ce fel de silueta prefera baietii in realitate?

Daca e sa-i intrebi, majoritatea baietilor sustin, intr-o prima faza, ca le plac posterioarele generoase, sa ” ai pe ce pune mana”. Daca mergi putin mai departe si-i intrebi daca le plac deci balenutele, se vor contrazice, ca de fapt fundul e bine sa nu fie prea mare, dar sanii sa fie, in schimb, cat mai mari. Indiferent ca vor funduri sau sani, cert este ca majoritatea baietilor prefera fetele cu rotunjimi celor tip aschie. Lucrurile se complica abia in momentul in care „rotunjimile” incep sa se indrepte spre masura XXl. Desi exista si baieti care chiar au o slabiciune pentru fete dolofane.
Asa, de dragul statisticilor, am citit si noi de curand undeva ca 42% prefera fetele cu forme, 385 se uita dupa femei-snur, iar restul se multumesc cu ce pica. Acum, in statistici nu poti avea niciodata incredere suta la suta, cei intrebati pot declara orice, ca oricum nu afla nimeni daca mint sau nu. Ideea este ca baietii chiar nu se streseaza atat de mult pe acest subiect, nu sunt niste observatori fini si nu prea vad diferentele de kilograme dintre fete. Este o conceptie gresita conform careia baietii prefera fetele slabe. Cam la fel ca cea care spune ca noi, fetele, preferam baietii tip pachet-de-muschi.

Citeste si:  Un text despre sfaturile in dragoste si sensul vietii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.