8 „Ingrediente” pentru o relatie solida

Loialitatea, vine la pachet cu increderea. Daca nu doriti sa fiti loiali partenerului si relatiei voastre, nu aveti ce sa cautati in acea relatie. Trebuie sa vrei intr-adevar sa fii intr-o relatie si sa te angajezii in ea pentru ca ea sa functioneze.

Sinceritatea. A–ti arata adevarata fata si a fi cinstit, corect  este foarte  important atunci cand vorbim despre relatii. O relatie construita pe o imagine falsa, nu va tine mult timp. Cu timpul masca fiecaruia o sa cada si in plus celalalt nu va iubi decat o persoana imaginara si atunci care este sensul? A fi sincer duce la o buna comunicare, care poate intari multe aspecte ale unei relatii.

Citeste si:  Sexperta: iubitul meu ma insala cu... un gay

Respectul. Toti meritam sa fim respectati. Nici o iubire nu merita sa renuntam la cine suntem si la respectul pe care il meritati. Dragostea nu este o justificare pentru lipsa de respect si abuz. Partenerii trebuie sa fie respectuosi unul cu celalalt si sa se aprecieze.

Comunicarea este cheia in orice relatie pentru a defini limitele. Aveti nevoie de aceasta pentru a exprima sentimente, nevoi si asteptari. Aveti nevoie de ea pentru a rezolva conflicte si aveti nevoie chiar si atunci cand vine vorba de intimitate. Fara o comunicare buna, cum poate  sa fie ceva clar in relatie, iar restul acestor valori sa creasca?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.