8 „Ingrediente” pentru o relatie solida

Compromisul. Relatiile sanatoase au nevoie de compromisuri pentru ca ambii parteneri sa fie fericiti. „Am ajuns la concluzia ca fiecare trebuie sa faca compromisuri in viata. Problema este ce fel de compromisuri faci, cat de mari, cat de mici, in ce zona a vietii. Dar cred ca compromisul este, totusi, o forma de adaptare. Dar am vazut foarte adesea situatii in care s-au facut compromisuri si pana la urma relatia n-a tinut. Adica pretul era prea mare.” A. Liiceanu

Citeste si:  Dragostea in noul an

Siguranta. Daca nu te simtiti in siguranta cu celalalt atunci nu esti  in relatia corecta. Nimic nu este mai important decat siguranta si securitatea proprie. „Un om de calitate nu te poate face sa te temi, sa-ti dai sentimentul asta. Cine e jumatatea ta in nici un caz nu o sa te faca sa te temi ca, vai, a plecat doua zile de langa mine si o sa ma insele.”

Citeste si:  Arta Flirtului

Independenta. Este important  ca fiecare sa aiba timp si spatiu pentru el, din cand in cand. Chiar daca aveti hobby-uri similare sau va bucurati cu adevarat sa petreceti cat mai mult timp posibil unul cu altul, nu trebuie sa va lasati niciodata deoparte propria identitate.

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.