Avortul..crima sau nu?

Pentru ca  femeile(fetele) sa inteleaga de fapt, ce se intampla in cazul unui avort am extras dintr-un articol de specialitate, care sunt procedurile care duc la intreruperea unei sarcini.

Avortul este numit „alegere”. Daca acest lucru este adevarat, femeile ar trebui sa stie ce aleg!

Folosirea medicamentului RU-486
RU-486 este un medicament care produce  avort. Este luata de  mama dupa ce constata intarzierea ciclului menstrual. Acesta poate fi utilizat pana in a doua luna de sarcina. Lucreaza prin blocarea progesteronului, un hormon crucial in timpul sarcinii. Fara progesteron, mucoasa uterina nu mai ofera hrana, lichid si oxigen micului copil in curs de dezvoltare. Copilul nu poate supravietui. Se administreaza apoi  un al doilea medicament care stimuleaza uterul sa se contracte si sa expulzeze fatul.

Femeile care apeleaza la medicamentul RU-486 prezintă greata, crampe severe, varsaturi si sangerari. Dar stresul emotional rezultat poate avea un impact si mai mare.  Atunci cand sarcina se intrerupe, va expulza o fatul mort.

Avort prin aspirare
Prin aceasta metoda, muschiul cervical este anesteziatsi  Intins. Apoi se  introduce un tub tubular din plastic cu o margine asemanatoare cu cutitul in uter. Aspiratia rupe corpul fatului in buccati. Placenta este rupta din peretele uterin si totul este aspirat intr-o sticla.


Citeste si:  Supravietuirea intr-o relatie!
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.