Care este rolul unei femei si al unui barbat pentru a forma un cuplu ideal?

cuplu fericit

Exista o  expresie ca „drumul de suflet” si fiecare il urmeaza constient sau nu. Daca un barbat nu isi realizeaza functia biologica de baza, atunci drumul lui, psihicul lui se distruge. La fel si in cazul femeii.

Un barbat nu ii va „datora” nimic femeii ci in primul rand lui, naturii barbatesti. Datorita naturii sale  el trebuie sa fie luptator, aparator si sustinator. Iar daca el nu face asta, el nu este barbat. Sigur, el poate proceda altfel, dar va trebuie sa accepte consecintele propriilor actiuni: pierderea sensului vietii, depresie, alcoolism, impotenta. Sunt o multime de consecinte.

Citeste si:  Buletin de stiri pascale - deja vu, deja entendu

Care este rolul femeii?

Ea este facuta sa fie feminina si mama. Trebuie sa fie feminina pentru a atrage si a pastra un barbat, sa formeze o familie, apoi sa devina mama. Femeia trebuie sa indeplineasca doua functii de baza: frumusete si grija, feminitate si maternitate. Nu inseamna, ca trebuie sa stea acasa doar sa creasca copii, dar daca acesta devine „urata”, frustata si nemultumita de cata munca depune atunci aceasta nu mai este feminina si nu mai este o femeie, este cea care preia sau inverseaza rolul cu barbatul.

Citeste si:  Superstitii de sarbatori

Ce inseamna parasirea rolului biologic, la femei?

Pentru femei asta inseamna pierderea frumusetii, adaugarea de kilograme, boli ginecologice.

La inceput toate asta ni se par vesele, mai ales atunci cand suntem tineri, dar cu varsta aceste decizii devin dureroase.

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.