Invata sa iti controlezi furia

Femeie furioasa

Cand lucrurile ies din zona ta de influenta si nu depind de tine,  atunci trebuie sa-ti schimbi perceptia. Daca lucrurile intra in zona ta de control sau de influenta, poti schimba strategia.Daca esti convins ca nu poti schimba nici perceptia nici strategia exista varianta „parasirii terenului de joc”.

Luam cazul partenerului de viata care te enerveaza. Clarifica ce trebuie sa schimbi, perceptia sau strategia. Nu exista un raspuns final si corect 100%. Uneori, lucrurile se pot schimba atat prin modificarea perceptiei, cat si a strategiei. Uneori, insa, trebuie sa alegem o cale mai ales in situatiile care devin repetitive.

Citeste si:  Sare si piper in viata sexuala

Majoritatea oamenilor raman blocati in sentimentele negative. Raman impietriti in ele, asa ca urmatorul pas este sa  TRECI la Actiune. Actioneaza,  actioneaza si iar actioneaza!

Daca e vorba de stategie, gaseste toate lucrurile pe care le poti face si fa cat mai multe din ele. Unele iti vor aduce mai multe rezultate, altele mai putine, iar altele deloc. Din nefericire, nu poti afla intodeauna dinainte ce actiuni vor avea rezultate, oricat de mult ne-am dori acest lucru.

Citeste si:  Actul sexual nu este un serviciu prestat

Daca partenerul de viata te enerveaza, gandeste-te ce ai putea face tu pentru ca el sa-si schimbe atitudinea. Intotdeauna noi ne gandim ca ar trebui sa-si schimbe doar EL atitudinea si consideram suficient sa-i spunem.  Daca vrei sa-si schimbe atitudinea, schimba-ti si  tu strategia, astfel incat sa generezi un alt tip de atitudine ca rezultat.

Citeste si:  Totul despre barbatul Capricorn

Deci ar fi util:

Sa comunici mai mult;

Sa comunici in fiecare zi

Sa vorbesti despre situatia ta

Sa-l asculti

Sa fii tu schimbarea care o doresti la patenerul tau

Sa-l apreciezi

Sa fii atent la lucrurile pe care le apreciaza

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.