Nevoia de atentie si afectiune a barbatului si problemele extraconjugale

Nu vorbim despre lipsa de atentie a partenerei, ci de o lipsa de atentie si de afectiune care vine din alte timpuri, mult mai vechi….Experientele din copilarie si mai ales relatiile pe care le avem cu parintii nostri, vream sau nu sa recunoastem, ne afecteaza viata noastra de adult. Lipsa de atentie a mamei din timpul copilariei, va face ca baiatul ajuns barbat sa aiba relatii extraconjugale.

Citeste si:  Cum sa supravietuiesti singura de Valentine’s Day

Radu este psihanalist si prin prisma profesiei sale acesta putea domina si controla multe paciente, ajungand sa aiba realatii sexuale cu acestea. Acesta fiind doar una dintre modalitatile sale de exprimare a caracterului sau misogin.  Totul a culmnat cand Anda, sotia sa a gasit o dovada clara a faptului ca o insela. Sotul ei, cumparase o lenjerie scumpa, care nu era pentru ea.  Pentru ea, atunci cand a aflat, intreaga lume s-a clatinat.

Citeste si:  Confesiunile unui bigam

„Era atat de gelos pe tot ce faceam, mereu imi reprosa ca eu il insel…Ca nu stiu ce coleg se uita cumva la mine, ca sigur il insel. Apoi am descoperit ca EL era cel care avea o adventura si asta a fost totul. Mi-am facut bagajele si am plecat.”

Gelozia si comportamentului lui Radu sunt tipice. Multi misogini care sunt implicati in relati extraconjugale cred ca si partenerele lor fac la fel. Cu cat ei se simt mai vinovati, cu atat mai dornici sunt sa arunce totul asupra partenerei lor. Astfel, femeia devine cea „REA” si probabil intr-un fel isi explica faptele sale.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.