Nevoia de atentie si afectiune a barbatului si problemele extraconjugale

Legaturile conjugale nu schimba nevoia disperata a misoginului de a ramane alaturi de partenera sa. Radu, cand a venit acasa si a vazut ca Anda se pregateste sa plece s-a prabusit, pentru ca el nu putea percepe ca Anda va pleca vreodata. A jurat ca nu se va mai intampla si ca ii pare foarte rau de cele intamplate.

Desi, pare greu de inteles pentru Radu, Anda este  reprezinta sursa lui principala de iubire si hrana (fix ca mama lui). Barbatii acestia isi incep viata avand sentimente ambivalente in privinta femeilor. Aceste sentimente sunt transferate asupra femeilor cu care intra in contact.

Citeste si:  Cand iubitul tau te inseala

Ei, de fapt isi insala partenerele si se poarta urat cu ele, din frica de a nu fi abandonati. Paradoxal, nu? Spaima lor de a ramane singuri, de a nu face fata, ii cuprinde si incerca sa exercite un control asupra partenerei sale. Straduindu-se sa scape de propria anxietate, ei incearca sa isi controleze partenera, distrigandu-i increderea in sine, pentru ca ea sa nu il poata parasi.

Citeste si:  Evitare plictiseala in dormitor

Cu siguranta, aceste trairi ale misoginului nu pot fi vindecate, indiferent de cat de mult va dori sa ofere si sa-l iubeasca femeia din viata lui, nu mai spunem de iertare. Pana cand misoginul, nu constientizeaza ca acest comportament este unul gresit si eventual sa isi depaseasca trairile cu ajutorul unui specialist, acest comportament se va repeta, iar si iar indiferent de partenera pe care o va avea.

Citeste si:  Ghid de pescuit barbatii

sursa: Dr. Susan Forward si Johan Torres ” Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc”

 

 

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.