Problemele cuplurilor, bagate sub covor

Deconectarea emotionala
Desi ne este foarte greu sa credem, deconectare emotionala, fizica, intelectuala, se intampla cuplurilor mai des decat credem noi. Cuplurile nu isi dau seama de multele moduri subtile prin care se deconecteaza iar  acest lucru duce adesea la o deconectare cronica, care devine o mare problema in relatii. Ajungi sa nu iti mai intelegi partenerul, sa nu mai stii ce simte si invers.
Faceti-va timp pentru a petrece nopti impreuna, pentru sarbatori  si ocazii speciale. Trebuie sa va faceti  timp unul pentru celalalt si asigurati-va ca este un timp petrecut bine impreuna.

Citeste si:  Unde e iubire, e si gelozie

Respectul

Respectul este, de asemenea, o componenta vitala in orice relatie care reprezinta o sansa la longevitate. Increderea si respectul sunt temelia in care se afla o relatie sanatoasa. Uneori in viata avem anumite asteptari fata de cei apropiati, iar atunci cand acestea nu sunt indeplinite, poate fi usor sa uiti ceea ce ai iubit odata  la acea persoana.  Trebuie sa intelegem ca sunt putine lucruri mai devastatoare decat a fi privit cu „alti ochi” , de persoana care te iubea odata. Decat sa ne facem rau si noua si partenerilor, mai bine am constientiza ca toti gresim si am discuta cu partenerul nostru incercand sa rezolvam problema.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.