Afla care este cifra destinului tau si care este karma ta

Numarul vietii arata care este personalitatea ta, care sunt trasaturile cu care te-ai nascut si pe care le vei avea toata viata. El descrie natura drumului tau in viata.

Numarul vietii este suma tuturor cifrelor care alcatuiesc data nasterii tale. Pentru a-l obtine aduni aceste cifre, apoi aduni cele doua cifre care formeaza rezultatul. Daca ajungi la numerele 11 sau 22 te opresti aici. Daca obtii un alt numar din doua cifre, le aduni din nou pana cand obtii un numar intre 1 si 9.

De exemplu, daca esti nascuta pe 11 decembrie 1981, ve aduna 1+1+1+2+1+9+8+1, rezultatul fiind 24. Aduni cele doua cifre care formeaza numarul rezultat, 2+4, si obtii 6, care este, pentru tine, numarul vietii.

11
Daca ai obtinut rezultatul 11, unul din cele doua numere maestre, esti o persoana care da dovada de intelegere si cunostere mai presus de puterile celorlalti. Atitudinea ta catre viata este oarecum extrema. Esti extrem de intuitiva, idealista, culta, ceea ce te face o persoana interesanta, neobisnuita care are multe de oferit. Ai o gandire profunda, si fara indoiala iti doresti sa rezolvi misterele vietii. Inventivitatea te ajuta sa reusesti in viata, gasind rezolvari pentru toate problemele. Ii poti ajuta pe ceilalti folosindu-ti calitatile de bun sfatuitor. Idealismul tau este orientat catre oameni, iar spiritual umanitar va iesi adesea la iveala. Astepti mult de la tine, dar si de la cei apropiati.

Citeste si:  Compatibilitate Fecioara cu celelalte zodii

Pe de alta parte vei trece prin stari diferite, de la exaltare la depresie. Iti vine greu sa iei unele decizii si sa pui ordine in viata ta. Ai tendinta sa fii mereu nemultumita de realizarile tale si de progresele pe care le faci. Planurile marete pe care le pui la cale sunt destul de realiste, dar uneori uiti de unde ai plecat si unde vrei sa ajungi. Uneori nu poti face diferenta intre realitate si fantezie si tocmai de aceea esti o visatoare, iti lipseste spiritual practic. Nu esti un lider innascut, dar esti un vizionar si o persoana talentata.

22
Numarul 22 este cel mai puternic dintre toate numerele vietii. Ai multe calitati si poti ajunge foarte sus, daca ai parte de educatia adecvata. Ai o fire idealista, dar bine ancorata in realitate, ceea ce iti permite sa iti faci planuri mari, apoi sa le duci la bun sfarsit. Poti obtine succese mari, faima si prestigiu, daca iti doresti asta si daca esti gata sa muncesti pentru asta. Evident, nu toti cei care au numarul vietii 22 ajung faimosi, dar probabil ti-ai dat seama inca din copilarie ca poti realiza tot ce iti propui, fara prea mare efort.

Citeste si:  Compatibilitate Taur cu celelalte zodii

Poti acumula foarte multe cunostinte si in acelasi timp ai calitatile necesare pentru a folosi ceea ce ai invatat. Ai un scop precis in viata si intotdeauna iti iei indatoririle si obligatiile in serios. Capacitatea de a-ti controla emotiile iti poate fi de mare ajutor in afaceri.

1
Daca ai numarul vietii este 1, ai dorinte individualiste, ai nevoie de independenta si de implinire personala. Cel mai mare scop al tau este acela de a deveni independenta, dar il vei atinge in doua etape. Mai intai trebuie sa inveti sa te bazezi pe propriile puteri fara sa depinzi de altii. Abia dupa aceea vei putea sa-ti incerci calitatile de lider. Multi presedinti de stat, directori de companii sau generali de armata au numarul vietii 1. Ai calitatile innascute ale unui lider, dar ca sa le poti dovedi trebuie mai intai sa devii independenta. Multe personae isi petrec intreaga viata incercand sa elimine dependeta de alte personae, iar cand, intr-un final, reusesc descopera ca nu mai au mult timp ca sa se bucure de ea. Probabil ca traiesti intr-un mediu in care este mai greu sa fii independenta. Trebuie sa gasesti modalitatea de a iesi din el.

Citeste si:  Horoscop. Compatibilitatea Scorpionului cu celelalte zodii

Esti o persoana creativa, entuziasta si cu multe planuri. Planuri pe care ai toate sansele sa le duci la bun sfarsit pentru ca esti puternica si hotarata. Ca un lider innascut vei tinde mereu sa preiei controlul asupra oricarei situatii. Ai multe idei originale si ai toate sansele sa inventezi un lucru nou sau sa lansezi o idee noua. Ai idei foarte puternice si simti nevoia sa-ti urmezi convingerile si principiile in orice situatie. Esti ambitioasa si intelegi sau trebuie sa intelegi ca putina agresivitate este necesara daca vrei sa reusesti. Desi incerci sa o ascunzi esti destul de egoista si nu suporti ca lucrurile sa fie altfel decat vrei tu.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.