Afla care este cifra destinului tau si care este karma ta

4
Sub numarul 4 se ascund persoanele cele mai practice si cu picioarele pe pamant, asa zisii stalpi ai societatii. Astepti de la tine tot atat cat astepti de la ceilalti, uneori chiar mai mult. Ai genul de vointa care este foarte des confundata cu incapatanarea. Odata ce ai luat o decizie vei face tot ce-ti sta in putere sa o urmezi pana la capat, fie ca este cea corecta sau nu. Tenacitatea si hotararea ta merg uneori pana la obsesie. Esti un excelent organizator datorita spiritului practic si abilitatii innascute de a vedea lucrurile in perspectiva. Poti deveni un manager foarte bun, care stie intotdeauna cum trebuie facute lucrurile. Loiala si devotata, ai toate sansele sa ai o casnicie de invidiat. Prietenii pot fi putini la numar dar sunt foarte apropiati, iar prieteniile tale dureaza o viata.

Citeste si:  Horoscop. Compatibilitatea Leului cu celelalte zodii

Uneori nu reusesti sa fii atat de diplomata cum ti-ai dori. Te irita comportamentul superficial si adesea nu te poti abtine de la a face observatii. Ai tendinta sa te lasi prada rutinei zilnice si de aceea se intampla sa ratezi ocazii importante care ti se ofera foarte rar.

5

Persoanele care au numarul vietii 5 sunt foarte versatile si cu un pronuntat simt al aventurii. Esti una din acele persoane care mereu incearca sa raspunda marilor intrebari ale vietii. Vrei sa fii in totalitate libera si independenta. Urasti rutina si nu poti face o munca plictisitoare care presupune aceleasi activitati in fiecare zi. Totusi, esti foarte comunicativa si stii cum sa-i motivezi pe cei din jur. Probabil ca esti professor sau tii vreun fel de cursuri.

Citeste si:  Ce obsesie ai in functie de zodie :-)

Simtul aventurii te duce pe cai inca neexplorate, fizic sau intelectual. Ai multe abilitati si talente, dar tocmai de aceea s-ar putea sa ai probleme in alegerea unei directii. Oricum, orice ai alege, vei reusi in mod sigur caci nu duci lipsa de ambitie. Iti place sa traiesti clipa, esti vesela si nu-ti place sa te gandesti la ziua de maine. Cauti incontinuu compania persoanelor cu trsaturi similare, caci nu te simti bine langa cei seriosi si pesimisti. Ai nevoie de libertatea exprimarii, iar cand ai ceva de spus iti este greu sa te abtii. Pentru ca iti place sa-ti traiesti viata si sa te distrezi, este posibil sa devii iresponsabila si sa neglijezi aspectele importante ale vietii cum sunt cariera sau situatia financiara. Cautand mereu noi aventuri si noi ocupatii vei incepe sa neglijezi sentimentele si parerile altora.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.