Afla care este cifra destinului tau si care este karma ta

6

Cea mai importanta trasatura a ta este simtul responsabilitatii, Esti idealista si trebuie sa fii tot timpul de ajutor, altfel nu poti fi fericita. Sfaturile tale sunt apreciate de cei din jur, la fel ca si sprijinul moral pe care il acorzi oricui, fara sa stai pe ganduri. Prin puterea exemplulului si asumarea responsabilitatii devii un bun lider. Tu esti cea care ia asupra sa sarcina cea mai dificila. Nu esti genul de lider care pune in carca altora lucrurile neplacute si de fapt urasti persoanele care au acest obicei. Compasiunea, bunatatea, generozitatea si empatia sunt calitatile pe care ceilalti le admira cel mai mult la tine. Dar nu duci lipsa nici de intelepciune si echilibru, care se manifesta de la o varsta frageda. Probabil ca faimoasa prapastie dintre generatii nici nu a existat in familia ta, tu fiind genul de copil matur, capabil sa inteleaga problemele oamenilor mari.

Citeste si:  Sexualitatea barbatilor in functie de zodie

Esti gata oricand sa-ti asumi responsabilitati mari in comunitatea in care traiesti, dar viata ta se invarte in jurul familiei, care este cea mai importanta pentru tine. Nu te lasa coplesita de responsabilitati, invata sa spui “nu” din cand in cand, mai ales ca multi vor incerca sa profite de bunatatea ta. Iti va fi greu sa faci asta, caci a refuza sa ajuti pe cineva sau a refuza o responsabilitatea te face sa te simti vinovata.

Citeste si:  Compatibilitate Fecioara cu celelalte zodii

7

Esti linistita, iubitoare, dar rezervata si uneori prea ganditoare. Esti o intelectuala studioasa si nu accepti nicio afirmatie pana cand nu te-ai convins prin studii si cercetari ca este adevarata. Discutiile despre subiecte pe care nu le cunosti te fac sa te simti extrem de stanjenita si esti genul care da fuga la dictionar de cate ori aude un cuvant necunoscut. Te enerveaza faptul ca nu poti cunoaste tot, ca nu poti invata despre tot. De la o varsta frageda dai dovada de intelepciune si inteligenta. Esti o perfectionista si te astepti ca toata lumea sa se ridice la standardele tale. Evaluezi orice situatie noua cu mare acuratete, ceea ce te ajuta foarte mult la locul de munca, oricare ar fi el.

Citeste si:  Compatibilitate Balanta cu celelalte zodii.

Nu ai foarte multi prieteni, pentru ca nu lasi pe oricine sa se apropie de tine, dar odata ce te-ai imprietenit cu o persoana vei reusi sa o castigi pentru toata viata. Esti o persoana rezervata, iar acest lucru este interpretat gresit, ca fiind aroganta. De fapt nu exista nici urma de aroganta in caracterul tau, este doar o metoda de a-ti ascunde nesiguranta. De fapt tie iti place sa fii singura sa stai departe de evenimentele mondene, de locurile aglomerate. Poti deveni foarte secretoasa si pesimista, introvertita, egoista.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.