Afla care este cifra destinului tau si care este karma ta

8

Ai putea fi acuzata ca te concentrezi prea mult pe lucrurile materiale si mai putin pe cele spirituale. Cu toate acestea, vei avea mari succese in ce priveste situatia materiala. Esti independenta, putenica si comunicativa. Esti cu picioarele pe pamant si te implici in atatea activitati practice, importante, incat nici daca ai vrea sa visezi cu ochii deschisi nu ai mai avea timp. Grijile tale se invart in jurul banilor, administrarea sumelor de bani si a puterii pe care ei ti-o ofera. Statutul social este foarte important pentru tine, dar esti gata sa muncesti oricat este nevoie pentru a fi o persoana “cu greutate”. Realizarea de planuri nu este punctul tau forte, tu te pricepi sa le pui in practica, folosindu-ti tenacitatea, influenta si puterea. Odata ce ai stabilit un obiectiv, acesta este ca si indeplinit, pentru ca nu renunti niciodata la ceea ce iti doresti cu adevarat si esti gata sa iti asumi oprice risc.

Citeste si:  Compatibilitate Balanta cu celelalte zodii.

Din dorinta de a-ti atinge scopurile cu orice pret poti deveni un mic dictator la birou sau in familie, iar personalitatea ta puternica ii poate pune in umbra pe ceilalti. Esti gata pana si sa-ti neglijezi familia, urmarind castiguri materiale. Iti ascunzi prea mult emotiile, in incercarea de a-ti atinge obiectivele, ceea ce poate duce la izolare si singuratate.

Citeste si:  Afla zodiile cu care poti face casa buna

9

Esti generoasa, de incredere si plina de compasiune. Tinzi sa devii prea sensibila si sa te pierzi in contemplarea lumii, dar ai un simt al dreptatii foarte dezvoltat. Castigurile materiale nu sunt foarte importante pentru tine, decat in masura in care te ajuta sa ajuti. Esti gata oricand sa renunti la ceea ce ai, daca asta va aduce zambetul pe buzele cuiva drag. Simti o dorinta puternica de a fi de ajutor pana si necunoscutilor, dar de multe ori iti vei da seama ca se abuzeaza de generozitatea ta dusa pana la extrem. Nu este nimic rau in a vrea sa fii de ajutor, dar ai mare grija asupra cui se indreapta compasiunea ta.

Citeste si:  Horoscopul lunii octombrie. Afla ce iti aduc astrele

Iti faci prieteni foarte usor, iar oamenii sunt atrasi ca de un magnet de personalitatea ta placuta. II cuceresti aproape instantaneu si cei mai multi vor ramane langa tine multi ani, avand in vedere ca nu primesc din partea ta decat sfaturi bune si ajutor in orice moment. Cu un numar atat de mare de prieteni buni satisfactiile sunt pe masura si in momentele dificile ai pe cine sa te bazezi.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.