Horoscop. Compatibilitatea Scorpionului cu celelalte zodii

Cuplu stand pe podea
 

Compatibilitatea Berbecului cu Scorpionul

Berbecul si Scorpionul sunt o asociere plina de energie. Marte protejeaza ambele semne asa ca se vor aprecia unul pe celalalt foarte mult. Berbecul nu suspecteaza metodele secrete ale Scorpionului. Lucreaza foarte bine in echipa daca sunt de acord asupra scopului final dar cer foarte mult unul de la celalalt. Orice cuplu cu astfel de protagonisti va avea in centru viata sexuala si va pulsa de pasiune tumultoasa. Problema este ca Scorpionului ii place sa ia lucrurile incet si senzual in timp ce Berbecului ii place rapiditatea si frecventa. Scorpionul va uita – si aproape va ierta – momentele in care Berbecul se lasa dus de val.

Citeste si:  Afla ce iti rezerva astrele. Horoscop decembrie 2018

Compatibilitatea Taurului cu Scorpionul

Acestea doua sunt semne opuse. In relatii de dragoste acest factor aduce deseori atractii fizice irezistibile initial, dar cand se mai diminueaza, se intampla inversul daca nu au multe lucruri in comun. Ambii sunt gelosi si posesivi, asa ca incredrea reciproca este esentiala. Sentimente atat de intense pot genera o prietenie turbulenta de dragoste – ura. Aceste doua zodii tipa una la alta din capete opuse in zodiac. Acestia doi se pot atrage ca doi magneti. Taurul este guvernat de Venus care este raspunzatoare de dragoste si atractie fatala, iar Scorpionul este guvernat de puternica si psihologica Pluto si de Marte orientata catre sex. Din cauza ca ambii sunt semne fixe, relatia lor va fi credincioasa si generoasa, si neaparat posesiva! Ambii parteneri vor sa domine, si nu fizic ci la un nivel mintal, si ambii iubesc sa faca acest lucru. Chiar daca fantana de dragoste aproape a secat, nu este nici cea mai mica dovada ca ei se vor desparti. Aceasta relatie este atat de rigida, fixa, intransigenta si intrinseca intr-un mod feroce.

Citeste si:  Horoscop. Afla la ce sa te astepti in luna iulie de la astre

Compatibilitatea Gemenilor cu Scorpionul

Gemeni si Scorpion este o combinatie care acum se atrage si in momentul doi se repinge. Amandoi sunt activi si ocupati asa ca impartasire a experientei de viata vine in mod natural pentru ei. Nu e vorba ca sunt opusi ca structura, ci e vorba de faptul ca nu au absolut nimic in comun. Gemenii sunt „fluturii” zodiacului si isi doresc sa flirteze in toate directiile posibile, in timp ce Scorpionii nu sunt atat de agitati. Gemenii pur si simplu nu au acea profunzime pe care Scorpionii o cauta la un partener, iar Scorpionii nu ai acel intelect de care Gemenii sunt incantati. Cand un Geaman se apropie de un Scorpion va trebui sa aiba la indemana mai mult decat armele banale de seductie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.