Horoscopul lunii octombrie. Afla ce iti aduc astrele

 

 

HOROSCOP BERBEC

Berbec

Dragoste

Viata amoroasa a Berbecilor este intensa in octombrie 2018. Pot avea parte de despartiri si impacari, reluarea unor legaturi cu persoane din trecut sau revenirea in actualitate a unor probleme nerezolvate la vremea lor. Se pot naste atractii fatale si relatii fierbinti, poate chiar extraconjugale.

Celibatarii pot fi favorizati in luna octombrie daca se intorc la o iubire mai veche sau daca se limiteaza la aventuri de scurta durata.

Citeste si:  Afla care este cifra destinului tau si care este karma ta

Pot fi reactivate teme ce tin de increderea reciproca, fidelitate si infidelitate, armonie erotica etc. Se tes intrigi, se fac reprosuri, dar exista si sansele unor noi inceputuri, clarificari si chiar impacari.

Cariera si finante

E recomandat sa eviti sa semnezi contracte noi, mai ales daca iti creeaza obligatii financiare. De asemenea, sunt de evitat imprumuturile de orice fel si investitiile mari. Este, insa, o perioada buna pentru reesalonarea unor plati, pentru renegocierea unor drepturi financiare si pentru plata unor restante.

Citeste si:  Horoscop. Compatibilitatea Leului cu celelalte zodii

Se pot naste discutii aprinse in cuplu despre cât câstiga fiecare, cât cheltuie fiecare si cât contribuie la bugetul comun.
Din punct de vedere profesional ai putea avea mai mult de câstigat cu vorba buna si cu fapte concrete. Te poti impune demonstrându-ti competenta, nu contestând autoritatea altora.

Sanatate

Este indicat sa iti asiguri câte un ragaz pentru activitati care te relaxeaza si sa iti rezervi timp pentru odihna.

Citeste si:  Compatibilitate Rac cu celelalte zodii

Berbecii care au probleme mai vechi de sanatate, pot descoperi ceva util legat de tratamentul acestora, in ultimele zile ale lunii.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.