Horoscopul lunii octombrie. Afla ce iti aduc astrele

HOROSCOP CAPRICORN

Capricorn

Dragoste

Pot aparea confuzii intre iubire si prietenie, iar relatiile incepute acum se pot dovedi problematice si nu de lunga durata.

Asadar, ar fi mai bine sa te multumesti sa tatonezi terenul, sa incerci sa cunosti cât mai multe persoane, mai ales daca esti celibatar, dar fara sa te arunci in vreo relatie pasionala. Pe de alta parte, nu este exclus ca o fosta iubire sa apara la bratul unui prieten/unei prietene si sa-ti fie dificil sa te obisnuiesti cu ideea.

Citeste si:  Sexualitatea barbatilor in functie de zodie

Unii Capricorni redescopera farmecul unei persoane din anturaj sau poate chiar din trecutul lor amoros, astfel incât o prietenie mai veche se poate transforma in iubire.

Daca faci parte dintr-un cuplu cu vechime, te poti astepta la o perioada linistita, care iti ofera un sentiment de securitate.

Cariera si finante

Este vremea sa iti reevaluezi colaborarile profesionale, proiectele de grup si interesele de partid (daca este cazul), sa verifici.

Citeste si:  Compatibilitate Fecioara cu celelalte zodii

Anumite aspecte tehnice iti pot da batai de cap si esti nevoit sa dai dovada de rabdare, fiindca lucrurile nu se misca atât de repede pe cât ai vrea.

Veniturile din activitatile profesionale pot sa sufere intârzieri si chiar sa genereze intârzieri in cascada ale platilor pe care le ai de facut la rândul tau.

Pot sa apara ocazii pentru noi asocieri, pentru a semna contracte noi, pentru a porni intr-o directie noua etc. Nu-ti lipsesc nici motivatia, nici spiritul organizatoric, asa ca ai putea porni pe o cale care sa ti se potriveasca mai bine.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 4-10 aprilie

Sanatate
Plin de energie si de optimism, faci fata cu brio problemelor pe care le ai de rezolvat si reusesti sa iti urmaresti cu consecventa obiectivele pe termen lung.

Este o perioada foarte buna pentru recuperare, in caz ca pâna acum ai fost bolnav sau deprimat.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.