Horoscopul lunii octombrie. Afla ce iti aduc astrele

HOROSCOP VARSATOR

Varsator

Dragoste

Vei fi  predispus la o viata amoroasa plina de neprevazut si de freamat, exact asa cum iti place. Intrigile nu lipsesc din tabloul lunii, nici relatiile secrete, dar este recomandat sa te gândesti bine inainte sa-ti pui in pericol casnicia sau relatia amoroasa in care esti deja implicat.
S-ar putea sa fii  expus la bârfe sau sa risti sa iti strici reputatia din cauza unor imprudente sentimentale. Prin urmare, evita  triunghiurile amoroase.

Lasând insa deoparte acest tip de complicatii, celibatarii au toate sansele sa isi gaseasca pereche si sa isi exerseze puterea de seductie, bucurându-se de romantism si de o viata erotica intensa.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 4-10 aprilie

Varsatorii casatoriti pot avea uneori impresia ca nu au suficienta libertate de miscare dar, pe de alta parte, ar putea fi gelosi pe perechea de viata. N-ar strica sa cauti activitati care sa va placa amândurora, astfel incât sa petreceti mai mult timp impreuna.

Cariera si finante
Este de asteptat sa se iveasca oportunitati profesionale deosebite, dar care au nevoie de timp pentru a se concretiza. Cu rabdare si perseverenta, poti sa pui bazele unei afaceri noi sau ale unor noi relatii de cooperare ori de asociere.

Citeste si:  Horoscop 2019

Este indicat sa ramâi prudent in ceea ce priveste relatiile cu strainatatea, mai ales daca desfasori activitati de import-export sau daca ai colaborari cu firme din strainatate ori cu capital strain.

In a doua jumatate a lunii octombrie 2018 esti mai dispus sa lupti pentru ceea ce ti se cuvine si, drept urmare, s-ar putea sa obtii o promovare sau recunoasterea publica a meritelor ori a contributiei la un proiect.

Varsatorii care au investit sau au de gând sa investeasca intr-un proiect imobiliar, ar putea sa constate ca lucrurile se complica sau ca trebuie sa scoata mai multi bani din buzunar. Se recomanda o reevaluare a strategiei si a planurilor pe termen lung.

Citeste si:  Horoscop. Compatibilitatea Leului cu celelalte zodii

Sanatate
Ai tendinta sa iti neglijezi starea de sanatate. Chiar si o raceala de sezon ar trebui tratata cu seriozitate, ca sa nu te trezesti ca esti scos din circuit timp de câteva zile.

Chiar daca ai multa energie si te simti instare sa muti muntii din loc, ai nevoie de odihna si de un ragaz de meditatie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.