Horoscopul lunii octombrie. Afla ce iti aduc astrele

HOROSCOP PESTI

Pesti

Dragoste

Pentru multi Pesti, luna octombrie ar putea marca o perioada de reconectare cu persoana iubita si de regasire a pasiunii, o perioada in care reinvie atractia fizica, erotismul si dorinta de a crea impreuna un spatiu in care sa se simta in siguranta.

Pestii care nu au o relatie stabila sau care inca nu s-au decis ce doresc, sunt in pericol sa faca o alegere gresita in plan amoros.

In aceasta perioada este de preferat sa cauti perspective noi la probleme vechi si sa acorzi mai multa atentie nevoilor persoanei iubite. V-ar face bine sa iesiti din mediul in care stati zi de zi, de exemplu sa faceti impreuna o calatorie.

Citeste si:  Ce semne zodicale prefera sexul inaintea dragostei

Pestii celibatari ar putea fi atrasi de persoane de departe sau pot avea o predispozitie de a se intoarce la persoane cu care au mai avut de-a face, chiar daca episoadele anterioare nu au decurs prea bine.

Pe de alta parte, unii Pesti ar putea ajunge sa aprecieze o persoana care le-a fost alaturi, doar dupa ce relatia s-a destramat.

Cariera si finante

O chestiune financiara ar putea deveni atât de presanta incât sa te faca sa te gândesti la un imprumut sau la vânzarea unor bunuri. Unii Pesti si-ar putea dori sa scape de un credit imobiliar sau sa vânda un spatiu de locuit mai mare pentru a cumpara altceva mai mic sau intr-o zona mai ieftina, ramânând astfel cu o diferenta de bani.

Citeste si:  Horoscop. Compatibilitatea Scorpionului cu celelalte zodii

Banii te pot aduce si in conflict cu un prieten sau cu un grup, mai ales daca esti in situatia de a recupera o suma pe care ai dat-o cu imprumut.
Poti sa faci presiuni, dar ar fi bine sa te inarmezi cu rabdare si diplomatie.

Pentru a-ti spori veniturile, s-ar putea sa fie nevoie sa renegociezi conditiile unei colaborari sau chiar sa rupi o relatie dezavantajoasa cu un grup ori cu o organizatie.

Citeste si:  Afla ce iti rezerva astrele. Horoscop decembrie 2018

Daca nu ai loc de munca si esti nevoit sa te tot indatorezi, este recomandabil sa te multumesti deocamdata cu un job care, desi nu pare grozav si ar putea fi doar temporar, te ajuta sa depasesti momentul de criza.

Sanatate

Când simti ca stresul devine greu de suportat, ai face bine sa petreci mai mult timp in natura sau sa faci sport in aer liber.

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.