Horoscopul lunii octombrie. Afla ce iti aduc astrele

HOROSCOP GEMENI

Gemeni

Dragoste

Se pare ca de-o vreme esti cusurgiu in amor. Ar fi bine sa te intrebi daca, la rândul tau, poti oferi ceea ce pretinzi de la ceilalti.

Incepand ci data de 05 octombrie ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea fata de o aventura sentimentala inceputa la locul de munca sau fata de ideea de a aborda un coleg/o colega de care te simti atras.

Daca te afli la inceput de relatie, te poti confrunta in octombrie 2018 cu situatii mai incâlcite, dar finalul lunii te  ajuta sa gasesti solutii temporare pentru problemele aparute.

Citeste si:  Ce semne zodicale prefera sexul inaintea dragostei

In cuplurile cu vechime se pot revizui regulile de convietuire, dar in luna octombrie nu se intrevad schimbari radicale, ci mai degraba o perioada de tihna alaturi de persoana iubita. Se pot crea conditiile necesare pentru regasirea ritmului in viata de cuplu si pentru (re)sincronizarea partenerilor in chestiunile marunte care alcatuiesc viata de fiecare zi.

Cariera si finante

Te preocupa datoriile acumulate sau un credit ori o mostenire. S-ar putea ca la originea acestor preocupari sa fie chiar predispozitiile tale catre speculatii si cheltuieli inutile sau negândite. Prin urmare, ar fi bine sa iei lucrurile in serios si sa evaluezi intr-un mod cât mai realist posibilitatile de câstig.

Citeste si:  Afla ce iti rezerva astrele. Horoscop decembrie 2018

In luna octombrie se creaza conditiile necesare pentru eficientizarea activitatii si pentru asumarea unor noi responsabilitati, ceea ce poate conduce la cresterea veniturilor.

Pe de alta parte, unii Gemeni au tendinta sa isi faca grji neintemeiate in legatura cu locul de munca, sau nu prea au chef de indeplinit atributiile de serviciu dar se plâng ca seful este prea aspru.

Citeste si:  Horoscop noiembrie 2018. Afla ce surprize iti rezerva astrele in luna noiembrie

Sanatate

Ar fi bine sa iti gasesti timp pentru odihna, dar si pentru a cere sfatul medicului atunci când simti ca este nevoie.

Spre sfârsitul lunii, opinia unui specialist iti poate inlatura anumite temeri in legatura cu starea de sanatate.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.