Horoscopul lunii octombrie. Afla ce iti aduc astrele

HOROSCOP RAC

Rac

Dragoste

Potentialul sentimental ramâne foarte bun in luna octombrie, dar poate da nastere unor obsesii si framântari sufletesti. Poti avea parte de confuzie intre iubire si prietenie, mai ales in cazurile in care au existat deja episoade de flirt si aluzii erotice intre tine si un prieten / o prietena. Se poate, insa, ca situatia sa se rastoarne si invers, dinspre amor spre amicitie, astfel incât o pasiune mai veche sa se transorme intr-o relatie platonica.

Evita sa iei vreo decizie definitiva si sa profiti de aceasta perioada pentru a reevalua relatia amoroasa in care esti implicat sau potentialul unei posibile relatii.

Citeste si:  Afla care este cifra destinului tau si care este karma ta

Pentru cuplurile stabile prima jumatate a lunii octombrie 2018 ar putea fi mai tensionata sau marcata de preocupari legate de copii ori de ideea de a avea copii. Se mai pot ridica si probleme legate de fidelitate sau de cât ofera fiecare la nivel afectiv.

Cariera si finante

Banii ar putea sa genereze tensiuni in familie, de exemplu din cauza unor controverse in ceea ce priveste investitiile necesare pentru spatiul de locuit. Subiecte foarte sensibile pot fi si eventualele imparteli intre rude, mosteniri, pensii de intretinere etc.

Citeste si:  Horoscop 2019

Discutiile pot sa degenereze repede in certuri. Iti recomandam sa te inarmezi cu rabdare, cu argumente clare si pragmatice si sa fii cât mai diplomat.

Nu este exclus ca, in timp ce tu iti planifici sa investesti in dezvoltarea carierei sau a afacerii, sa fii pus in situatia de a face cheltuieli neprevazute pentru casa ori pentru sprijinirea unui membru al familiei

Citeste si:  Horoscop dragoste iunie 2018

Dorintele sunt foarte puternice in aceasta perioada si, prin urmare, poate fi dificil sa iti canalizezi energia intr-un mod eficient spre obiectivele profesionale pe termen lung.

Sanatate
Nerabdarea si dorinta de a avea rezultate imediate, poate din cauza unor nelinisti financiare legitime, te pot pune in situatii nesigure. De aici, un nivel ridicat de stres, care iti poate slabi sistemul imunitar.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.