Horoscopul lunii octombrie. Afla ce iti aduc astrele

HOROSCOP LEU

Leu

Dragoste

Se poate ca uneori sa ai impresia ca viata de cuplu iti consuma prea multa energie, mai ales daca ai o casnicie cu vechime, in care s-au adunat tensiuni de-a lungul vremii.

Cuplurile care functioneaza armonios si-ar putea pune problema sa aiba un copil sau sa se mute intr-o casa mai mare ori sa reamenajeze spatiul de locuit, daca familia urmeaza sa se mareasca.
Leii celibatari sunt, in continuare, linistiti si nu prea interesati de relatii, ci mai degraba de un bilant personal.

Citeste si:  Ce obsesie ai in functie de zodie :-)

Cariera si finante

Viata profesionala a Leilor ramâne si poate fi sursa de tensiuni si neplaceri.

Ai o predispozitie accentuata spre dispute sau spre discutii in contradictoriu, mai ales când vine vorba despre bani sau despre valoarea personala. Senzatia ca nu primesti atât cât ti se cuvine sau ca nu esti apreciat la locul de munca poate fi mai pregnanta in prima jumatate a lunii octombrie. Contestarea autoritatii celorlalti nu este o solutie.

Citeste si:  Horoscop. Compatibilitatea Leului cu celelalte zodii

Este foarte posibil sa fii tras la raspundere pentru diverse derapaje si neseriozitati sau pentru ca nu ai respectat termenele limita ale unor lucrari. Nu este indicat sa ripostezi cu agresivitate, ci sa incerci sa iti repari greselile si sa iti eficientizezi activitatea.

Sanatate

Ar fi foarte util sa iti acorzi perioade de destindere, de solitudine, de refacere a energiei psihice. In caz contrar, te poti trezi ca rabufnestii in relatiile cu ceilalti, creându-ti si mai mult stres sau poate chiar o reputatie nedorita.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.