Horoscopul lunii octombrie. Afla ce iti aduc astrele

HOROSCOP FECIOARA

Fecioara

Dragoste

Fecioarele sunt mai sociabile. Aceasta predispozitie iti poate aduce beneficii si in plan sentimental. Daca esti celibatar, ai putea face cunostinta cu o persoana interesanta. Daca esti casatorit, intâlnirile cu rudele, cu colegii si cu amicii te salveaza de “singuratatea in doi”, de plictiseala alaturi de perechea ta.

Dupa data de 05 octombrie ai grija la neintelegeri si la interpretarea eronata a mesajelor persoanei iubite sau ale unei persoane cu care ai dori sa flirtezi. Este important sa ai rabdare sa asculti pâna la capat ce au de spus cei de lânga tine, dar mai ales sotul/sotia. De asemenea, este foarte important sa ai rabdare sa explici ce doresti, evitând cu gratie si subtilitate conflictele de principii.

Citeste si:  Compatibilitate Taur cu celelalte zodii

Este o perioada in care multe lucruri importante se pot spune voalat, mai in gluma, mai in serios.

Munca si  finante

Ai putea primi o noua oferta de colaborare din partea unui prieten sau din partea unui grup cu care ai mai lucrat sau cu care lucrezi si in prezent. Ai posibilitatea sa iti pui in aplicare idei originale si ingenioase pe care, in alt context, poate ca nu ai fi indraznit sa le propui.

Citeste si:  Ce obsesie ai in functie de zodie :-)

Este bine sa tii seama de faptul ca Venus dupa data de  5 octombrie retrogradeaza  si poate sa incurce lucrurile la nivel de comunicare – de exemplu, la negocierea salariului, daca esti in prag de angajare sau de colaborare noua.

A doua jumatate a lunii este, ca si luna precedenta, favorabila achitarii unor datorii.

In plan profesional ai putea avea multe realizari, mai ales in asociere sau in colaborare cu altii. Este momentul sa iti pui in valoare cunostintele si chiar sa le imbogatesti. Ai posibilitatea sa reiei un studiu sau un curs de specializare pe care l-ai abandonat sau amânat in trecut din lipsa de timp sau de chef.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 4-10 aprilie

Sanatate

Tinzi sa iei lucrurile prea in serios si sa uiti sa te bucuri de lucruri simple, de prezenta celor dragi, de relatia cu persoana iubita.

Esti predispus sa te inhami la prea mult de lucru si ar fi bine sa iti rezervi timp pentru odihna.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.