Horoscopul lunii octombrie. Afla ce iti aduc astrele

HOROSCOP SCORPION

Scorpion

Dragoste

S-ar putea sa ai impresia ca nu intelegi foarte bine ce vrea de la tine perechea de viata. Este posibil sa te simti presat sau coplesit de dorintele perechii de viata, poate chiar impins catre casatorie.

Unii Scorpioni se gândesc serios la casatorie si se intreaba daca nu cumva oficializarea unei relatii le-ar putea limita perspectivele de evolutie personala; altii se gândesc la divort ca la o eliberare. In orice caz, nu este momentul potrivit pentru a lua decizii finale sau pentru a trage concluzii.

Ai energia necesara pentru a face fata oricaror eventuale presiuni, fiindca esti capabil sa iti impui punctul de vedere.

Citeste si:  Sexualitatea barbatilor in functie de zodie

Scorpionii celibatari nu prea se inghesuie sa inceapa noi relatii, tocmai din cauza temerilor legate de asumarea unor angajamente pe termen lung, dar pe la sfarsitul lunii s-ar putea sa iti vina de hac o pasiune pentru un prieten/o prietena sau pentru o persoana intâlnita prin intermediul amicilor.

Cariera si finante

La locul de munca pot avea loc lupte de culise sau confruntari cu superiorii si nu este exclus sa descoperi ca ai dusmani ascunsi.

Citeste si:  Horoscop. Compatibilitatea Scorpionului cu celelalte zodii

Unii Scorpioni pot cadea in propria capcana, in propriile uneltiri, probabil ca urmare a tradarii unor colegi care le poarta pica de mai multa vreme.

O poti scoate la capat cu tenacitate si corectitudine, si ai sanse sa te bucuri de succes profesional si de recunoasterea meritelor.

Unii Scorpioni ar putea avea parte de rasturnari bruste din functie, mai ales daca au comis abuzuri ori daca au incalcat clauze contractuale sau chiar legea.

In octombrie 2018 banii te preocupa banii si nu iti este greu sa-i câstigi. Evita insa parteneriatele indoielnice si sa fii prudent când semnezi contracte noi.

Citeste si:  Afla ce iti rezerva astrele. Horoscop decembrie 2018

Sanatate

Trairile pot fi intense, obositoare, stresante. Poti sa iti refaci energia in compania celor dragi si ar fi bine sa incerci sa-ti faci un bilant personal, sa fii sincer cu tine insuti si sa incerci sa intelegi unde si cum gresesti.

Ar fi un moment bun sa iti stabilesti un alt ritm de viata, mai molcom, in ciuda presiunilor din exterior.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.