Horoscopul lunii octombrie. Afla ce iti aduc astrele

 

HOROSCOP SAGETATOR

Sagetator

Dragoste

Sagetatorii devin foarte preocupati sa-si salveze relatia amoroasa ori casnicia si sunt dispusi sa investeasca timp si efort. Au sanse de reusita, cu conditia ca perechea sa-si doreasca acelasi lucru.
Cei mai multi Sagetatori pot impresiona in aceasta perioada prin spiritul de sacrificiu, disponibilitatea de a ierta si capacitatea de a se darui. Este posibil sa treca destul de des de la agonie la extaz, dar si invers, de la bucurie si speranta la disperare si neincredere.

Fie ca esti celibatar, intr-o relatie ori casatorit, in luna octombrie s-ar putea sa reapara in viata ta sentimentala o persoana din trecut sau sa fii tentat sa reiei legatura cu o fosta iubire. Chiar daca ai impresia de regasire, este bine sa stii ca sansele pe termen lung sunt destul de mici.

Citeste si:  Horoscop noiembrie 2018. Afla ce surprize iti rezerva astrele in luna noiembrie

Cariera si finante

Este o perioada buna pentru a face un bilant, pentru a vedea ce ai câstigat de-a lungul timpului si ce tip de activitati te-au avantajat mai mult. Incepând cu 10 octombrie, anumite proiecte profesionale ar putea sa intre intr-un con de umbra sau sa ajunga in etapa de finalizare.

Daca esti angajat, ar fi bine sa respecti cu strictete ordinea ierarhica si sa nu te apuci s-o faci pe seful cu cine nu trebuie. Este contraindicat sa iei decizii de capul tau, fara sa te consulti cu superiorii, mai ales in a doua jumatate a lunii.

Citeste si:  Horoscop 2019

Din punct de vedere financiar, lucrurile par sa se aranjeze, chiar daca nu lipsesc disputele si reprosurile. Apar oportunitati de câstig si cresc sansele de stabilizare financiara.

Sanatate

In luna octombrie, ai putea cadea prada indoielilor sau oboselii si este important sa iti faci timp pentru tine si pentru revizuirea asteptarilor pe care le ai de la tine si de la ceilalti.

Citeste si:  Afla care este cifra destinului tau si care este karma ta

Ar fi bine sa nu-ti pierzi increderea in tine si sa nu te lasi influentat de cei care iti spun ca lupti pentru cauze pierdute.

Optimismul ramâne arma ta secreta, mai ales atunci când esti decis sa te autodepasesti.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.