Teste Online: Teste Psihologice

Teste Psihologice - Test Prietena sau rivala?

Test Prietena sau rivala?

Crezi ca cea mai buna prietena a ta simte o usoara invidie cand esti fericita sau ca ii arunca ocheade noului tau iubit? Asigura-te ca este cu adevarat o persoana de incredere si ca nu-ti petreci timpul cu o reala rivala. Descopera acum ce fel de om este!
Teste Psihologice - Test Esti generoasa?

Test Esti generoasa?

Se spune despre unele persoane ca sunt atat de darnice incat ar da si camasa de pe ele. Si tu, cat de generoasa esti cu prietenii sau cu familia ta? Raspunde sincer si vei afla!
Teste Psihologice - Test Ce fel de inima ai?

Test Ce fel de inima ai?

Cand auzi cuvantul "dragoste", te ia cu frig sau simti ca te topesti de placere? Esti inchisa la orice emotie sau stii sa cultivi cu usurinta si adesea sentimentele de dragoste? Pentru a sti daca ai simptomele unei inimi de piatra sau, din contra, raspunde la intrebari!
Teste Psihologice - Test Dorintele tale sunt porunca?

Test Dorintele tale sunt porunca?

Cum ai zis, s-a si executat! Le impui celorlalti dorintele tale sau esti gata sa accepti refuzul, vointa si opiniile lor? Esti o dictatoare sau o toleranta? Raspunde la intrebari si vei afla.
Teste Psihologice - Test Esti mama sau amanta?

Test Esti mama sau amanta?

Bineinteles, sunt amandoua prezente in tine. Dar in ce proportie? A cui voce se face mai bine auzita? Raspunde cat mai spontan intrebarilor urmatoare. Poate vei avea surprize...
Teste Psihologice - Test Ce profil psiho-sexual ai?

Test Ce profil psiho-sexual ai?

Sexualitate, dragoste, tendinte... toate cartile se joaca inainte sa implinim 3 ani. In timpul copilariei, trecem prin cele trei faze: orala (3-4 luni), anala (in jur de un an), falica (pana la 3 ani). Toate personalitatea (si sexualitatea) noastra de adult este influentata de una dintre cele trei faze in mod deosebit. Gratie acestui test, descoperiti-va dedesubturile elanurilor, iubirilor si orgasmelor voastre.
Teste Psihologice - Test Ce relatie ai cu mama ta?

Test Ce relatie ai cu mama ta?

Prezente in vietile noastre atunci cand am facut primii pasi, cand am cunoscut primele emotii, cand am fost sarutate intaia oara... mamele noastre ocupa un loc special. Le urmam pasii si urmele. Odata ce cordonul ombilical a fost taiat, ce loc le lasam sa ocupe in viata noastra de femeie adula? Pentru a sti daca sunteti influentate de mamele voastre, faceti testul.
Teste Psihologice - Test Ce fel de complexata esti?

Test Ce fel de complexata esti?

Desi de cele mai multe ori nu avem de ce sa ne facem griji, adesea cate ceva la corpul nostru ne nemultumeste pe fiecare. Uneori insa complexele ating cote alarmante. Raspunde la intrebari si afla cat de grava e situatia ta.
Teste Psihologice - Test Esti pregatita de casatorie?

Test Esti pregatita de casatorie?

Gata! Ai gasit dragostea! E dragostea vietii tale, cea mare, cea unica! Esti fericita si fiecare moment petrecut in compania lui este pretuit. Asa stand lucrurile, ideea casatoriei incepe sa-ti dea tarcoale. Raspunde la intrebari si descopera daca esti gata pentru a-ti pune verigheta pe deget!
Teste Psihologice - Test Ai facut cunostinta cu invidia?

Test Ai facut cunostinta cu invidia?

Aproape toti ne-am dorit la un moment dat lucruri care nu ne apartineau. Este imposibil sa nu fi simtit sarpele invidiei macar o data in viata. Dar cat de mult? Esti nefericita atunci cand altii au succes? Imagineaza-ti situatiile descrise in intrebarile de mai jos si raspunde.
Teste Psihologice - Test Cum stai cu inteligenta emotionala?

Test Cum stai cu inteligenta emotionala?

Sloganul la moda in Statele Unite ale Americii este "Cu coeficientul dumneavoastra de inteligenta, sunteti angajat, cu coeficientul de inteligenta emotionala, sunteti promovat.". Inteligenta emotionala este descoperirea revolutionara a celui de-al treilea mileniu. Azi adevaratele valori sunt intuitia, sensibilitatea, simpatia, gentiletea. Pentru a-ti evalua coeficientul de inteligenta emotionala, bifeaza fiecare dintre variantele care sunt adevarate in ceea ce te priveste din seturile de mai jos.
Teste Psihologice - Test Mai crezi in Mos Craciun?

Test Mai crezi in Mos Craciun?

Te gandesti la el in fiecare zi, ca un copil, din cand in cand sau deloc? Mai crezi inca in el? Pentru a afla, fa testul de mai jos!
Teste Psihologice - Test Esti pregatita de nunta?

Test Esti pregatita de nunta?

De cate ori intrebi oamenii casatoriti, cum si-au dat seama ca erau pregatiti sa faca acest pas, raspunsul este intotdeauna foarte vag. Vrei sa sti daca esti gata pentru o aventura spre altar? Testul urmator te poate lamuri.
Teste Psihologice - Test Ce fel de educator esti?

Test Ce fel de educator esti?

Afla acum ce stil de educatie esti predispusa sa aplici.
Teste Psihologice - Test Cat de stabila esti in fata tentatiilor

Test Cat de stabila esti in fata tentatiilor

Afla acum cat de puternica esti in fata tentatiilor si a aventurilor ce iti ies in cale.
59 elemente / 3 pagini
3
2 1