In exclusivitate prin Eventim.ro: bilete la Guns n’Roses, 21 septembrie

Incepand de joi, 1 iulie, se pun in vanzare biletele la concertul Guns n’Roses, in excusivitate prin Reteaua Eventim.ro: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

D&D EAST ENTERTAINMENT ofera publicului o alta premiera absoluta pentru Romania! Dupa mega-concerte care au zguduit Capitala, ca AC/DC si Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival sau evenimente muzicale de exceptie, ca Eric Clapton & Steve Winwood, a venit randul celor de la GUNS N’ROSES sa ajunga la Bucuresti.

Dupa ani de asteptare, fanii vor avea parte de o intalnire cu unul dintre cei mai adulati vocalisti rock din toate timpurile – AXL ROSE, in data de 21 septembrie, la Romexpo.

De-a lungul anilor, GUNS N’ROSES a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in S.U.A..

Fiecare album GUNS N’ROSES a intrat in topul Billboard, in multe topuri europene, dar si in cele din Asia si America de Sud. Cel mai bine vandut disc al grupului este „Appettite For Destruction”, cu peste 38 de milioane de exemplare vandute la nivel mondial. In discografia grupului figureaza sase albume de studio, trei EP-uri si un album live, dar si multe alte compilatii.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 25-28 februarie

Biletele se distribuie in exclusivitate prin Reteaua Eventim.ro:
magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Categorii de bilete:
VIP – tribuna, la preturi de 266,3 lei si 298,2 lei, in funtie de
pozitionare
Golden Circle – in fata scenei, la pretul de 191,7 lei,
Normal Circle – la pretul de 127,8 lei.

Despre GUNS N’ROSES

Anii ’80 au adus multe schimbari pe scena rock la nivel mondial, iar noul val de formatii glam rock a fost reprezentat cu succes de catre grupul american GUNS N’ROSES.

Grupul este considerat un demn urmas al celebrilor Rolling Stones in ce priveste atitudinea in viata particulara, dar si pe scena.

Citeste si:  Jennifer Aniston in cautare de aventuri

Inca de la infiintare, in 1985, punctul de atractie a fost solistul vocal
AXL ROSE, pe numele sau adevarat, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul sau vocal, dar si prin prestatia live.

Primul album a fost si marele succes al grupului. Intitulat „Appettite For Destruction”, discul s-a clasat la scurt timp dupa lansare, in 1987, pe locul intai in topul Billboard, dar a ocupat pozitii fruntase si in multe topuri europene devenind cel mai popular album rock al acelor ani.

Celebritatea la nivel mondial este consolidata printr-o serie de turnee si aparitii la festivaluri importante avand ca punct de referinta Monsters Of Rock, la Castle Donington, in 1988, unde au cantat in fata a 100.000 de spectatori.

Incepand cu anii ’90, GUNS N’ROSES devine un simbol nu numai pentru amatorii muzicii rock, ci si pentru iubitorii muzicii mainstream.

Aparitia in 1991 a dublului album „Use Your Illusion I + II”, a facut ca adresabilitatea grupului sa fie si mai larga, iar piese precum „Don’t Cry”, „November Rain” sau „Knockin’ On Heaven’s Door” (cover Bob Dylan) sa fie fredonate de toate categoriile de public.

Citeste si:  Recrutarea tinerilor inca de la terminarea facultatii

Aceste doua albume au devenit rapid un alt succes pentru grup, fiind
placate de 7 ori cu discuri de platina.

Dupa 1993, GUNS N’ROSES se desfiinteaza si, cand nimeni nu se mai astepta, in 2008, revine in atentie cu un nou disc de studio numit „Chinese Democracy” . A fost marea surpriza a anului 2008 si in acelasi timp, un come back de referinta in istoria rock-ului.

Punctul forte al grupului a ramas aparitia live, asa ca Chinese
Democracy World Tour
a devenit un bun prilej pentru fani sa-i revada la lucru dupa o pauza indelungata.

Chinese Democracy World Tour


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.