fbpx

Machiajul ochilor cu 1,2,3 culori

Please select a featured image for your post

Printr-un machiaj, ochii sunt cei mai pusi in evidenta, de aceaa, fie ca ii machiem cu o culoare, doua sau trei, trebuie sa urmam niste reguli. Mai jos veti gasi informatii pe larg despre fiecare machiaj in parte. Machiajul ochilor folosind o singura culoare Pentru machiajul ochilor se poate folosi o singura culoare cu conditia ca aceasta sa nu fie una aprinsa, puternica. Se acopera intreaga portiune de la sprancene pana la gene, fara a lasa sa se vada vreo urma de piele. Cand aplici o singura culoare porneste de la gene catre sprancene folosind o pensula pentru fardul de pleoape cu extremitatile rotunjite. Culoarea nu trebuie extinsa nici in interiorul ochilor, nici catre tampla. Culoarea aplicata nu trebuie sa se termine brusc la extremitatea exterioara a ochilor, de aceea este recomandat sa lasi culoarea sa devina din ce in ce mai fada in aceasta zona. Fardarea cu o singura culoare este usor de facut si nu presupune mult timp. Cele mai potrivite culori pentru un astfel de machiaj sunt maro deschis, bej, mov deschis, gri, auriu, rosu deschis, adica toate sa fie in nuante pastelate.
Citeste si:  Tendinte de machiaj pentru Sarbatori
Machiajul ochilor folosind doua culori
Acesta este cel mai des utilizat si cel mai practic mod de machiere. Culorile pot fi aplicate la alegere: fie se aplica culoarea mai deschisa pe pleoapa si din ce in ce mai inchisa pe masura ce se inainteaza catre sprancene, fie se aplica culoarea mai inchisa langa gene si cea mai deschisa pe restul pleoapei. De obicei pliul pleoapei este de o tenta mai inchisa decat pleoapele. Nu este neaparat necesar sa fie folosite doua culori cu totul diferite. Pot fi si doua nuante distincte ale aceleiasi culori. Pleoapa poate fi bej, cafenie, gri, rosu deschis, iar pliul pleoapei de aceeasi culoare, dar cu o nuanta mai inchisa. Femeile care au o culoare mai inchisa a pieliipot utiliza roz palid, culoarea piersicii sau visinie, atata timpcat ochii lor nu par iritati sau culoarea nu este prea stridenta, prea nenaturala. Se utilizeaza mai ales culori mate. Nuantele stralucitoare si prea mult alb vor face ca pleoapele sa arate grele, incarcate.
Citeste si:  Mic-dejun mare pentru rezultate mari
Cu cat este mai mare aria pleoapelor care pot fi fardate comparativ cu aria de sub sprancene, cu atat pot fi utilizate culori mai intunecate. Cu cat este mai mica trebuie sa fie evitate culorile prea intunecate, fiind preferate culorile pale, mai deschise, mai sidefate. Indiferent de modul de aplicare al machiajului, cele doua culori trebuie sa se intalneasca, dar sa nu treaca una peste cealalta. Se recomanda folosirea unei pensule de fard de pleoape cu extremitatiile rotunjite cu care sa se aplice culoarea pe pleoapa si apoi de la capatul ei catre sprancene. Ulterior se poate utiliza din nou culoarea deschisa pentru a da stralucire partii de la coada ochiului.
Citeste si:  Castravetele, mai hidratant ca sucul
Machiajul ochilor folosind trei culori In realizarea sa se porneste de la machiajul cu doua culori. Apoi se adauga o a treia umbra, sau chiar o alta nuanta a celor doua utilizate anterior la coada ochilor sau in locul unde se termina pleoapa. Pentru pleoape si arcada trebuie folosite culori mai palide, mai putin intense, decat cele pentru coltul ochilor sau inceputul arcadei. Aceasta culoare poate fi o nuanta de maro, mahon, cedru, mangal, nisip sau rosu. Daca a treia umbra este aplicata la scurbura ochilor ea nu trebuie utilizata si la coltul ochilor, ci mai degraba dusa in nuante degradate catre tample. Daca se aplica si a treia culoare la coltul ochilor, culoarea va acoperi si o mica parte a pleoapelor, de aceea trecerea trebuie sa se faca treptat, culoarea fiind mai evidenta catre tampla si amestecata cu celelalte catre pleoapa si arcada.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.