Un an de My Grandma’s Backyard – 25 octombrie

Back to Black Anniversary edition !

Loc: Muzeul (Clubul) Ţăranului Român
Program: 14.00- 20.00
Invitat de onoare: Yvan The Face Hunter (www.facehunter.blogspot.com)
After fair party: Ramayana Café (Str. Baldovin Pârcălabul, nr.11 – langa ministerul Transporturilor)
Intrare: 10 lei

Primul şi cel mai important târg de vintage and self-made fashion aniversează un an de existenţă. De la prima ediţie din 28 octombrie 2007 şi pana acum, MGB a dat naştere unui adevărat fenomen de fashion în Bucureşti şi in tara. Cu fiecare ediţie, numărul de participanţi şi invitaţi a crescut, unul dintre cele mai importante rezultate fiind promovarea şi lansarea de tineri designeri, care în prezent se bucură de un real succes.

Citeste si:  Alina Botea primavara-vara 2009

Ediţia aniversară îşi propune să sărbătorească un an de reuşite şi să dea tonul pentru ediţiile ce urmează: o abordare matură a fenomenului ce s-a conturat în mare măsură datorită MGB.

Asumându-ne această responsabilitate, ediţia Black to Black MGB va aduce în prin plan designeri în adevăratul sens al cuvântului şi profesionişti cu istorie în acest domeniu. Astfel, numărul de participanţi va fi de 25, punand accent mai mult pe calitate decat pe cantitate.

Coloana sonoră va fi asigurată de către Dj. Vasile, legendarul DJ al Romaniei.

Å¢inuta obligatorie va fi, aÅŸa cum spune ÅŸi numele ediÅ£iei, Black – culoare primordială în fashion datorită eleganÅ£ei ÅŸi calităţii sale unice de a putea fi mereu re-inventată. ÃŽn plus, negru se potriveÅŸte cel mai bine cu culoarea covorului roÅŸu pe care vor fi întâmpinaÅ£i invitaÅ£ii. Surprizele se vor Å£ine în lanÅ£, însă toate vor avea ca finalitate crearea unui eveniment în care invitaÅ£ii să se simtă în centrul atenÅ£ei, ca veritabile vedete.

Citeste si:  Vintage Bijoux in Vintage Pub! Cel mai stralucitor Targ de fashion, handmade si accesorii vintage din Centrul Vechi!

În acest sens, invitatul de onoare al ediţie va fi Yvan The Face Hunter din Londra, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi şi colecţionari de streetstyle din lume. După ce a făcut ocolul celor mai importante capitale mondiale ale modei, Yvan îşi îndreaptă obiectivul către Bucureşti, respectiv asupra Black to Black va fi prima ediţie cu program adecvat de weekend: 14.00- 20.00 şi cu after fair party ce va avea loc la Ramayana Café (www.ramayana.ro), unde surprizele vor continua. Alte noutăţi prezente la această ediţie a târgului sunt chiar flyere-ele ce anunţă evenimentul , realizate prin tehnica lenticulară (imagini cu efecte tridimensionale) – ele în sine o inovaţie în domeniul promovării, precum şi pungile personalizate MGB, care permit invitaţiilor să facă cumpărături cu stil.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.