Ce nu stii despre atractie

Exista cateva lucruri surprinzatoare si destul de nebunesti, factori ce intervin in alegerea unui partener.
1. Nasul tau ar trebui sa fie „jucaus”
Mirosul de levantica ii incita pe baieti. Poti crea o combinatie ideala aprinzand doua lumanarele si niste betisoare parfumate.
2. Baietilor le plac femeile imbracate in…rosu
Ei gasesc fetele mai atragatoare in aceasta culoare. Acest lucru se intampla pentru ca ei sunt influentati de simbolurile culturale precum Valentine’s Day.
3.Cocktailurile trebuie sa fie reale
Atunci cand beti, baietii arata mai bine pentru ca nu le observi asimetria fetei.
4. Totul tine de cronometraj
5. Stresul este egal cu atractia sexuala
Un baiat care este stresat sau se afla intr-o situatie dificila, este mult mai probabil sa se uite la tine.
6. Un semn ca poate fi o relatie de termen lung
Daca tu si mama lui semanati, atunci sunt sanse sa mearga relatia dintre voi doi. Baietii se cupleaza de obicei cu femei care au structura oaselor asemanatoare cu cea a mamelor lor.
7. Regula 5/15
Daca un baiat te atinge de 5 ori in 15 minute, inseamna ca sunteti impreuna. Un barbat va gasi scuze sa isi puna mainile pe tine pentru a vedea cum raspunzi. Este posibil sa te atinga pe brat, sa iti aseze o suvita de par in spatele urechii, sau sa se joace cu lantisorul tau. Daca devii incordata sau ingheti, va stii ca trebuie sa se retraga.
8. Studierea miscarilor
Atunci cand un baiat iti studiaza miscarile, inseamna ca in subconstient iti spune ca este interesat de tine. Daca sta la fel ca tine, face aceleasi miscari cu mainile si isi inclina capul in aceeasi directie, toate sunt semne ca se simte atras. Si daca isi musca buzele dupa ce tu ti le musti pe ale tale, acesta este clar un semn de dorinta.

Citeste si:  Pasiunea e numai pentru zeite?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.