Dragoste dupa 40 de ani

Cel mai bun lucru in legatura cu gasirea dragostei dupa varsta de 40 de ani este ca esti constienta de cine esti ca si persoana. De cele mai multe ori, oamenii se grabesc sa intre in relatii pentru a evita descoperirea eului interior. Daca ai ajuns la varsta de 40 de ani si cauti iubirea, sansele de a o intalni sunt sa stii ce vrei, si sa fii invatat din experientele anterioare. Si nu uita, 40 inseamna momentul perfect de a intalni dragostea.
1. Multumeste-te. La aceasta varsta, nu ai nevoie sa iti aduci partenerul acasa pentru a-ti multumi parintii sau familia.
2. Provoaca-ti ideile de a te indragosti. Ceea ce ti-a placut in trecut poate sa nu fie diferit. Fii pregatita sa fii diferita fata de modul in care ai fost in relatiile trecute, fara sa pierzi din vedere persoana care esti cu adevarat.
3. Fa intalnirile interesante. Sansele sa ai mai multi bani si timp decat in trecut sunt mari, asa ca foloseste-te de acest lucru.
4. Chiar daca ai trecut de varsta de 40 de ani fara sa fi avut relatii dezastruoase, sansele ca partenerul tau actual sa fii avut sunt mari. Partenerul tau poate sa aiba si copii, sa fie vaduv sau divortat. Fii deschisa la minte.

Citeste si:  Vacanta la Viena

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.