Horoscop dragoste iunie 2018

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP GEMENI

Pana pe  12 iunie, esti mai preocupat de propriile dorinte si mai putin receptiv la nevoile perechii tale. Simti o nevoie acuta de a te impune, de a-ti face cunoscute ideile, fara sa ascuti ceea ce au de spus cei din jur. Prin urmare, relatiile amoroase sau relatia de cuplu ar putea avea de suferit.

Citeste si:  Horoscop. Afla la ce sa te astepti in luna iulie de la astre

Nu poti spune ca te plictisesti, iar intensitatea unor relatii sentimentale te poate nauci ori iti poate trezi temeri mai vechi legate de independenta, libertate de miscare etc.

De altfel, in prima decada a lunii iunie este foarte posibil ca unii Gemeni sa isi revizuiasca planurile privind viitorul unei relatii, poate chiar casatoria sau divortul. In aceasta perioada nu prea ai chef sa-ti asumi angajamente pe termen lung.

Citeste si:  Afla ce iti rezerva astrele. Horoscop decembrie 2018

Printre cele mai importante subiecte de disputa in viata de cuplu a Gemenilor se numara banii, gestionarea resurselor comune si fuga de responsabilitati, mai ales de cele marunte, zilnice.

Dacă esti in cautarea unei perechi, ti-o poti gasi in a doua jumatate a lunii, in mod neasteptat, la o intrunire cu rude sau cu fosti colegi de gimnaziu ori de liceu. Nu este exclus sa reinvie o veche atractie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.