Horoscopul lunii octombrie. Afla ce iti aduc astrele

HOROSCOP TAUR

Taur

Dragoste

Din punct de vedere sentimental, ai multe de revizuit. In aceasta perioada  totusi este recomandat sa eviti deciziile extreme sau finale.

In pofida turbulentelor, a posesivitatii sau a neincrederii, care fac parte din programul lunii octombrie, dialogul este totusi incurajat. Se pot discuta acum subiecte mai delicate sau mai vechi pe care le-ai tot ocolit, dar poate fi vorba si despre reprosuri legate de infidelitate.

Citeste si:  Afla zodiile care te iubesc si cu care faci casa buna

In ceea ce ii priveste pe Taurii celibatari, acestia pot nimeri in situatii dintre cele mai ciudate si mai intense. Fie se indragostesc lulea si viseaza la nunta, dar persoana iubita nu prea vrea, fie au chef de aventuri fara nicio obligatie, dar dau peste persoane care vor sa ajunga imediat la ofiterul starii civile.

Cariera si finante

Incepand cu 5 octombrie, s-ar putea sa aiba loc revizuirea si renegocierea contractelor de munca sau de colaborare. De asemenea, este momentul sa faci un bilant al parteneriatelor profesionale si al asocierilor. De asemenea,  se pot contura proiecte noi si posibilitati de innoire profesionala.

Citeste si:  Compatibilitate Fecioara cu celelalte zodii

Daca vrei sa schimbi locul de munca, te-ar putea avantaja sa reiei legatura cu un fost angajator. Daca esti in postura de a face angajari sau cauti colaboratori, cauta in lista celor cu care ai mai lucrat si carora le cunosti deja plusurile si minusurile.

Negocierile legate de veniturile rezultate din munca nu sunt simple si tind sa devina imprevizibile sau stresante.

Citeste si:  Sexualitatea barbatilor in functie de zodie

Sanatate

Linistea interioara este dificil de atins, in luna octombrie.Sunt de evitat excesele de orice fel, inclusiv dietele exagerat de restrictive.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.