Idei unice tatuaje

Daca vrei sa ai un tatuaj care sa nu semene cu al nimanui, trebuie sa pui ceva gandire si creativitate cu o idee de tatuaj unica. Gandeste-te la lucrurile tale preferate, la motto-urile tale personale, culorile pe care le iubesti si simbolurile care inseamna ceva pentru tine. Intalneste-te cu artistul in tatuaje si schitezi ceva idei si descopera ce design este potrivit pentru tine. Un tatuaj unic este mai mult decat un simplu design.
Cerneala
Culoarea cernelii si tipul poate adauga un plus de frumusete oricarui tatuaj. De exemplu, poti acum sa obtii tatuaje mai inchise la culoare, folosind cerneala neagra.
Cel mai usor mod de a face un tatuaj unic este sa adaugi putina personalitate si sa il personalizezi. Numele copilului tau, un portret al unei persoane dragi care a decedat, numele sotului tau sau initialele sau chiar un motto personal, sunt moduri pentru a-ti pune in evidenta un tatuaj.
Foloseste dulciuri sau alimente ca inspiratie. Dulciuri, fructe proaspete, inghetata si chiar legume pot face tatuajele unice.

Citeste si:  Simte-te frumoasa la orice varsta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.