Nuanta perfecta de blond

Se spune ca blondele au parte de mai multa distractie,dar doar daca aleg nuanta potrivita de blond.Aici vei afla nuanta perfecta de blond pentru culoarea tenului tau, impreuna cu ultimele trenduri in gasirea blondului perfect.
Cum sa alegi blondul perfect pentru pielea deschisa
1.Afla-ti tonul pielii tale.Daca nu esti sigur care este culoarea tenului tau intreaba un preofesionist.Cei cu o complexie deschisa trebuie sa se axeze pe un blond deschis, fara nicio nuanta de rosu(care ar evidentia orice pete roz sau rosii ale tenului).
2.Decide cat de deschis vrei sa fie.Aminteste-ti cu cat te indepartezi de culoareea ta naturala cu atat trebuie sa te vopsesti mai des pentru a acoperii radacinile inchise.De asemenea,vopseaua pentru par poate deschide singura parul doar cu cateva nuante.Daca ai parul negru si il vrei foarte deschis, trebuie oxigenat sau deschis cu pudra.Acest proces este mai scump si poate altera sanatatea parului tau.
3.Pentru o culoare uniforma, cere stilistului o nuanta de blond deschis cu reflexe aurii sau o nuanta de blond pastelat, mai aprins.
4.Considera suvitele mai deschise cu cateva tonuri.Aceasta este o alta modalitate buna in a deveni blonda.Cere-i stilistului sa te vopseasca cu un blond mediu si adauga cateva suvite mai deschise care ofera impresia unui par natural.
5.Daca planuiesti sa iti colorezi parul acasa, nu incerca sa-ti deschizi parul mai mult de trei nuante.Incercand sa treci de la brunet la blond acasa inseamna ca vrei probleme,kiturile de colorare nu au destula putere pentru a avea un astfel de rezultat.Vei ajunge sa ai o culoare nedefinita si posibil neplacuta.
6.Investeste in produse bune dupa ce ti-ai deschis parul.Trebuie sa folosesti un sampon si un balsam bun, speciale pentru parul vopsit.
Cum sa alegi blondul perfect pentru o piele de culoare medie.
1.Afla-ti tonul pielii tale.Daca nu esti sigur care este culoarea tenului tau intreaba un preofesionist.
2.Considera-te norocoasa daca ai tenul mediu.Ai cele mai multe optiuni, din moment ce tenul tau merge cu o multitudine de nuante de blond.
3.Decide cat de deschis vrei sa fie.Aminteste-ti cu cat te indepartezi de culoareea ta naturala cu atat trebuie sa te vopsesti mai des pentru a acoperii radacinile inchise.
4.Cere stilistului sfatul si roaga-l sa-ti arate cateva optiuni.Ai o arie mare din care sa alegi asa ca lasa un profesionist sa iti restranga alegerile.
5.Evita totusi blondul puternic.Desi majoritatea nuantelor de blond pot merge bine cu pielea ta,evita nuantele de blond cu tonuri puternice de galben sau blondul platinat.
6.Incearca un blond-culoarea mierii cu suvite deschise in jurul fetei pentru un efect natural si superb.
7.Experimenteaza.Cere-i stilistului sa aplice trei culori de blond pe parul tau.O culoare de baza de la blond mediu la blond deschis cu suvite de un blond deschis si de un blond mai inchis.
8.Aminteste-ti sa investesti in produse pentru ingrijirea parului care iti va apara noua culoare.Un sampon si un balsam pentru par vopsit iti va proteja parul.
Cum sa alegi blondul perfect pentru pielea inchisa la culaore
1. Afla-ti tonul pielii tale.Daca nu esti sigur care este culoarea tenului tau intreaba un preofesionist.
2.Evita blondul care are nuante de galben daca ai tenul masliniu;
3.Intreaba un stilist ce blond ti s-ar potrivi.Ar trebui sa optezi pentru un blond intens,evita blondul foarte deschis pentru ca nu merge cu tenul tau inchis.
4.Cere stilistului sa iti adauge suvite de un blond ca mierea in fata si in partile laterale pentru a atrage atentia asupra trasaturilor fetei.
5.Cauta parul blond numit blond inchis aurit daca vrei sa ti-l vopsesti acasa.Aceasta culoare a parului iti va complementa frumos culoarea pielii.

Citeste si:  Bucle rezistente

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.