Mi-am luat verigheta, adio silueta!

Studiile demografice efectuate in ultimele decenii arata o descrestere rapida si accelerata a populatiei masculine in raport cu cea feminina ( nu voi analiza acum motivele acestei descresteri, cine, cum si de ce ne mananca zilele, rezervandu-mi acest subiect pentru a fi tratat intr-un articol viitor), acest lucru ducind in mod evident la alarmarea tuturor femeilor care incearca sa mai puna mana pe un exemplar din aceasta specie periclitata si din ce in ce mai rara care este barbatul.

Indiferent daca o constientizeaza sau nu, disperarea de a nu ramane printre cele 300 de milioane de reprezentante ale sexului frumos (denumire cel putin discutabila) din aceasta generatie care nu vor gasi un partener oficial impinge femeile la masuri extreme pentru a intra pe piata de capital masculin. Mai mult, interzicerea poligamiei in majoritatea statelor lumii precum si disparitia aproape totala a haremului (cine si-ar dori 50 de soacre ?) a dus la o crestere semnificativa a concurentei in acest veritabil razboi civil inter-feminin, umpland salile de fitness, aerobic, saloanele de coafura si cosmetica cu cele care, pe buna dreptate, se gandesc cu groaza la posibilitatea petrecerii vietii fara ocrotirea si supravegherea unui barbat.

Citeste si:  Intrebare de vampir: am voie sa ucid dobitoace?**

Bineinteles, mandria si o usoara ipocrizie specifice urmaselor Evei, gasesc conotatii tot mai bizare acestui fenomen, motiv pentru care auzim adesea declaratii hilare de genul : „Fac fitness pentru mine si pentru propria mea sanatate” sau „Am stat 3 ore la coafor pentru ca simteam nevoia unei schimbari”. Pe cine pacalim, doamnelor? Analiza stiintifica a comportamentului feminin post-marital arata ca nevoia unei femei de a arata bine dureaza pana la luarea unui angajament de catre barbat. Se poate pune in discutie si vina barbatilor de a fi sinceri si de a nu avea o perspectiva prea indepartata asupa viitorului. Incapatanarea ne face de multe ori sa nu raspundem la sfaturile celor mai experimentati dintre noi care adesea incearca sa ne atraga atentia intr-un mod subtil si colegial : „Nu te insura ca in 5 ani nu o sa mai poti sa o urnesti de pe canapea”. Ramanem de regula surzi sau chiar suntem revoltati la gandul ca cineva ar putea crede ca aleasa inimii noastre, care se duce la sala zilnic, iroseste sume impresionante pe cosmetice si are cate un look pentru orice ocazie, poate sa castige 10 kg/an de casatorie si sa ajunga sa considere ca sport punerea rufelor in masina de spalat. Dupa putini ani de casatorie deziluzia loveste, barbatii ajungand sa isi inteleaga tatii care au incaruntit la 35 de ani, deceptia fiindu-le de multe ori fatala si incheind acest cerc vicios al distrugerii sistematice a acestui mamifer majestous, barbatul casatorit.

Citeste si:  Spontaneitatea se invata. Maximus va spune cum

Concluzionind, facem un apel disperat catre doamnele si domnisoarele din intreaga lume: aratind bine si mentinandu-ne multumiti ajutati la perpetuarea speciei umane si sporiti numarul de barbati. Perseverati in eforturile dumneavoastra de a fi atragatoare si, cine stie, poate in curand dumneavoastra veti avea de unde alege!


4 Comentarii
  1. Cine mai are nevoie de barbati in zilele noastre ? Femeile zilelor noastre sunt independente. Pentru un carnat nu trebuie sa iei tot porcul pentru ca, oricum nu e decat o povara in plus pentru femeie. Iar in privinta ipocriziei tot EI sunt campionii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.