Castiga un voucher de 200 ron, pentru tinuta verii

Va propun o reteta simpla, usoara, “de vara”. O reteta CASTIGATOARE!

Avem urmatoarele ingrediente: Vara, mare, concediu, tinuta de vara., plaja, Zonia.ro.
Cum iti alegi cea mai buna tinuta pentru vara, care se potriveste perfect si cu trendul de pe litoral?

Mod de preparare: Se merge pe ZONIA.ro si se plimba printre produse. Se alege produsul preferat. Tinuta preferata este nominalizata pe Forumul Flu.ro musai si neaparat AICI.

Citeste si:  Castiga un curs de engleza online de 6 luni!

Magazinul online ZONIA.ro va ofera un voucher de 200 ron pentru a va achizitiona produsul preferat. O sa se potriveasca la fix pe plaja, mai ales ca Zonia.ro sunt din Constanta si cine poate sa stie mai bine decat ei ce se poarta vara asta la mare?!

Mod de prezentare: Seara la club sau la plimbare, la plaja sau la shopping , in concediu sau in vacanta si, pentru cine doreste sa exceleze si in rest, se serveste si in timpul programului de lucru sau de studiu.

Citeste si:  Ba al meu e mai frumos!

Detalii concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 13 iulie – 8 august, iar castigatoarea (prin tragere la sorti), o sa fie anuntata prin e-mail si in aceasta pagina. In cazul in care nu primim un raspuns in 48 de ore, vom efectua o noua tragere la sorti si se va desemna o alta castigatoare.

Citeste si:  Premiem cea mai frumoasa scrisoare de dragoste!

Despre ZONIA.ro
Suntem o echipa dornica de a satisface cele mai sofisticate gusturi in materie de vestimentatie. Promovam rafinamentul si bunul gust, la preturi pentru toate buzunarele.

UPDATE!
Castigatoarea este alexandraO!
Felicitari tuturor participantelor!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.