Concurs: carti pentru copiii tai!

Vara s-a incheiat si toamna aduce pentru cei mici mai multe ore de petrecut in casa. Cu ajutorul cartilor de la editura Genesis, din colectia Ora de copilarie, carti semnate de cunoscuta autoare Lucia Muntean, veti gasi o modalitate agreabila de a umple timpul micutilor.

Noi ti-am pregatit o carte de poezii, intitulata Rime cu codita, cu ilustratii de Mary Hall si o colectie de jocuri si desene cu care va puteti delecta impreuna Ghici, ghici, ghici, ce voi desena aici?, cu ilustratii de Xaba Pete. Ambele publicatii au o importanta componenta educativa redata insa intr-un mod jucaus si amuzant, menit sa capteze atentia unui copil prescolar.

Citeste si:  Castiga cosmetice de la Gerocossen!

Ce trebuie sa faci? Doar sa iti faci cont pe flu.ro (in cazul in care nu ai inca unul) si sa postezi pe forumul Flu o istorie amuzanta legata de copilul tau. Suntem sigure ca ai multe sa ne povestesti!

Castigatoarea va fi desemnata prin tragere la sorti.

Concursul se desfasoara in perioada 1 septembrie – 30 septembrie, iar castigatoarea va fi anuntata pe data de 1 octombrie pe pagina concursului si prin e-mail.

Citeste si:  Alege-ti martisorul La Redoute!

Succes!

UPDATE: CASTIGATOAREA ESTE CRISRALU.
FELICITARI SI LECTURA PLACUTA!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.