Baie eleganta

Este important sa te gandesti la decorarea baii la fel de mult cum te gandesti la decorarea celorlalte incaperi. Daca te gandesti la remodelarea baii, ia in considerare cateva elemente de confort si eleganta. Transforma-ti baia rece intr-un sanctuar personal.
Daca ai un buget limitat, nu te panica, poti gasi ceva frumos si pentru bugetul tau. Important este sa te implici in decorarea baii.
In timp ce multe din interioarele caselor sunt mult mai simple baile primesc un tratament roial. Eleganta, soft-ul, si sofisticarea sunt cuvintele cheie pentru decorarea baii.
Baia nu mai este uitata de mult timp. Este sanctuarul tau personal, si ar trebui tratat cu „atingeri”speciale.
In noua constructie, baile sunt mai mari. Combinate cu zonele gen dressing si closeturile, unele zone din baie sunt mai mari decat dormitoarele.
Chiar si baile mici vor parea mai mari daca veti pozitiona in baie mai multe oglinzi. Pentru un look cu adevarat elegant, puteti opta pentru niste oglinzi mai deosebite.
Daca spatiul iti permite, poti monta doua chiuvete.
Unele bai au chiuvetele in fata oglinzilor pentru a profita de lumina artificiala.
Si ca tot veni vorba de lumina, trebuie sa va spunem ca ar fi bine sa scapati de acea lumina galbuie. Apelati la neoane.
Revenind la oglinzi, indicat ar fi sa montati una „franjurata”.
Materialul din care alegeti mobila trebuie sa fie din cea mai buna calitate, intrucat el este cel care face diferenta atunci cand vine vorba de aspectul unei bai.

Citeste si:  Alegere culori

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.