Birouri pentru toata familia

In familie, toti avem nevoie de un birou. Fiecare membru al familiei are cate ceva de lucru, fie ca e pentru scoala, serviciu sau pentru firma personala. Biroul este un lucru absolut indispensabil. De aceea, avem nevoie de un birou modern, spatios, bine pus la punct. Iata ce va propunem noi, in functiile de nevoile voastre:
Pentru cei mici:
O camera plina de culoare, cu multe piese de mobilier, pentru ca trebuie sa indeplineasca doua functii: spatiu d elucru (masa, scaun ergonomic, veioza ajustabila, tabla de perete) si spatiu de odihna activa (canapea cu perne moi, sezlong, jucarii).
Pentru un director:
Managerului ii propunem eleganta dusa la extrem: mobilier de ultima generatie (birou cu blat solid, inchis la culoare, cu picioare cromate, scaun directorial asortat) si un decor pe masura: pereti placati cu casetoane din lemn in nuanta biroului. Si o statuie antica alba, pentru contrast.
Pentru un adolescent:
Iata solutia ideala pentru adolescentul „in tendinte”- care pune pret pe designul, confortul si utilitatea camerei sale de lucru. Forma moderna a biroului, scaunul ergonomic, corpul mobil de sub birou, rafturile din perete si de pe birou ofera spatiu de depozitare la maximum. Cu maximum de bun gust.
Pentru adulti:
O zona de lucru moderna, scaldata in lumina naturala, confortabila si stilata- birou generos, solid, din lemn, scaun ergonomic, pe roti, corpuri laterale de depozitare, cu sertare, usi si manere cromate. Este biroul perfect pentru un tanar sau adult activ, care apreciaza design-ul modern.

Citeste si:  Untul de cacao

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.