Constructie casa noua

Construirea unei case noi incepe cu mult inainte de turnarea fundatiei. Pentru a evita greselile costisitoare din timpul procesului de constructie, incepe cu acesti cinci pasi importanti. Pe masura ce te muti de la casa din vis la casa reala, asigura ca iti pui intrebari si ca faci lucrurile cum trebuie.
1. Planuieste-ti bugetul
Incepe acum sa te gandesti cam cat de mult iti permiti sa cheltui si cat de mult va costa noua ta locuinta. Sansele sunt mari ca noua ta locuinta sa necesite si imprumuturi sau ipoteci. Nu este prea devreme sa descoperi marimea imprumutului. De asemenea, daca stii exact cam care iti este bugetul vei putea modifica planurile de constructie.
2. Alege locul de casa
Fie ca iti vei construi casa intr-un mediu suburban sau undeva cu vedere la mare sau ocean, trebuie as il cumperi inainte de a pune la punct alte detalii.
3. Pregateste-ti echipa
Cu siguranta vei avea nevoie de o echipa de experti pentru a-ti crea si construi casa.
4. Alege un plan
Multe case noi sunt construite folosint planuri dintr-un catalog. Constructorul sau designerul poate sa faca modificari minore in ceea ce priveste marimea camerelor, stilul ferestrelor sau alte detalii.
5. Negociaza un contract
Asigura-te ca obtii un contract scri care sa fie semnat si datat atat de constructor cat si de arhitect sau designer. Un contract pentru constructia unei case noi va descrie proiectul in detaliu si va includa o lista cu toate partile care vor fi incluse in casa.

Citeste si:  Frumoase si pretentioase: cum ingrijim gardenia sau bonsaiul?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.