Decorare dormitor

Dormitoarele sunt foarte imperative pentru ca petreci aproximativ o treime din viata acolo. Acolo te duci ca sa te relaxezi sau ca sa ai cateva momente private, pentru a-ti reimprospata mintea, corpul si spiritul escapand de problemele zilnice si, nu in ultimul rand, dormitorul este loc in care te trezesti in fiecare zi pentru a o lua din nou de la capat.
Iata de ce decorarea dormitorului este foarte importanta. Calitatea somnului pe care il obtii in fiecare zi in dormitorul tau este foarte vitala pentru fericirea, sanatatea si productivitatea ta.
Pentru decorarea dormitorului perfect, trebuie sa te gandesti la ce anume iti place sa faci in dormitor si sa iti definesti cel mai apropiat stil. Considera-ti dormitorul ca un tratament ceresc.
Este foarte important ca ai legatura cu fiecare lucru din dormitorul tau care aduce un raspuns pozitiv.
Pentru a incepe decorarea dormitorului trebuie sa implici curatenia mai intai, curatarea fiecarui lucru din camera. Trebuie sa pastrezi tot ce crezi ca iti aduce amintiri placute si tot ceea ce asociezi cu ceva frumos.
In ceea ce priveste decorarea dormitorului, privelistea pe care o ai din pat este foarte importanta. Pune o rama, o piesa de arta, o vaza cu flori care sa te motiveze si sa te faca sa crezi ca inca visezi. Arta din dormitorul tau are un impact puternic asupra mintii tale asa ca fa-l sa fie pozitiv.
Foloseste o schema de culori calde, pastelate, pentru a da casei tale impresia de liniste, pace.

Citeste si:  Te-ai plictisit? Redecoreaza-ti casa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.