Decorarea casei cu carti

Multe persoane sunt iubitoare de carti, de literatura, si isi doresc sa aibe in casa o adevarata biblioteca. In ciuda faptului ca cititul cartilor online devine din ce ince mai popular pare ca totusi multe persoane au din ce in ce mai multe carti. Iubitorii de carti pur si simplu nu se pot abtine. Nu numai ca ei iubesc sa citeasca, dar iubesc sa fie inconjurati de carti, cu coperte frumoase.
Pentru acele persoane care au atat de multe carti, le prezentam un mod in care sa isi decoreze casa cu carti.
1. Sorteaza cartile folosind orice criteriu iti doresti. Daca decorarea casei este principala ta preocupare, concentreaza-te asupra varstei, sau culorii. Daca preferi sa te concentrezi asupra continutului cartilor, asta poate sa functioneze de asemenea ca un criteriu de sortare.
2. Examineaza-ti casa pentru a vedea unde poti sa decorezi cu carti. Cauta spatii care nu sunt aglomerate si sunt la vedere. Cauta de asemenea un spatiu pe perete unde poti sa pozitionezi un raft.
3. Daca ai in casa carti vechi extrem de frumoase, pozitioneaza aceste carti impreuna pentru a crea un interes, un aspect dramatic. Chiar si cartile de pe rafturi pot fi pozitionate in functie de inaltimea lor.
4. Pozitioneaza cartile de interes personal pe masa sau pe alte suprafete. Bineinteles, poti sa folosesti masuta clasica de cafea pe care sa o decorezi cu carti si sa pozitionezi unele care mai de care mai atractive. Totusi, daca te gandesti mai mult, poti sa mai gasesti alte suprafete pe care sa le decorezi cu carti. Un raft mic poate sa fie perfect pentru o carte cu o coperta mai neobisnuita sau poti gasi faptul ca o carte mica se potriveste perfect cu anumite zone de decor.
5. Pozitioneaza cartile cu o anumita tema in jurul casei pentru a atrage atentia la functiile camerei sau a unui colt. De exemplu, o carte veche cu titlul ” Aceasta este televiziunea” poate sa fie pozitionata pe televizor, daca alegi asta.
Prin urmare, am demonstrat faptul ca si cartile pot fi folosite ca un obiect de decorare.

Citeste si:  Calitatile bicarbonatului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.