Decoratiuni dormitor

Creati un stil in dormitorul vostru cu un accent de wallpaper. Iata, puteti opta pentru paleta alb, albastru, care poate sa aiba accente florale. Pernele verzi adauga un constrast foarte frumos. Mobila cherry aduc o atingere calda.
O calatorie in timp. Lasa-ti peretii sa simta aerul calatoriilor pe care le-ai facut de-a lungul timpului. Poti opta pentru un ton african, cu aspect tribal. O podea de lemn inchis ii da un aspect rustic. Textura canapelei si a pielii creaza o experienta tactila. Imprimeurile animale de pe pereti, sau pernele cu astfel de imprimeuri definesc cu siguranta dormitorul si seteaza look-ul potrivit.
Ia cate ceva de la bunica. Fa-ti oaspetii sa se simta ca si cand viziteaza casa bunicii cu o camera confortabila inspirata din stilul country de la ferma. Un pat floral si o perna mare recheama vremurile pierdute. Cearsafurile albe sunt de mare efect. Poti adauga si candelabre pentru a finisa look-ul.
Adu gradina inauntru
O paleta de culori alb-verde cu cateva atingeri de roz si albastru te vor face sa te simti ca atunci cand pasesti intr-o gradina. Lasa-ti peretii albi si adu cat mai multe imprimeuri florale. O fereastra mare poate sa fie de mare efect.
Cat mai putine lucruri, cat mai mult stil. Nuantele de negru, alb si gri creaza un stil modern perfect pentru a lasa deoparte stresul acumulat pe parcursul zilei.
Opteaza pentru albastru intrucat este o culoare care are ” puteri” linistitoare.
Orice tip de decoratiune ai alege, ceea ce conteaza este sa te simti bine.

Citeste si:  Termeni culinari - partea a2a

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.