Solutii naturale de curatat

Desi tehnologia produselor de curatat se dezvolta foarte repede, anumite persoane isi pot dori sa apeleze la solutii naturale pentru a-si tine casa curata. Produsele bazate pe ingrediente chimice pot face mai mult rau suprafetelor rafinate, dar si sanatatii noastre. Produsele profesionale contin deseori elemente dure pentru a combate murdarie si alte reziduuri. Folosind produse naturale de curatat este cea mai buna solutie.
1. Solutii de curatare naturale
Curatenia eco este o raritate in timpurile noastre. Oamenii tind sa se bazeze pe puterea chimicalelor puternice si elementelor artificiale pentru a elimina factorii amenintatori din diferite camere. In ciuda faptului ca le pot provoca diferite reactii alergice, ele continua sa opteze pentru ele.
– Sucul de lamaie
Acesta este unul din cele mai vechi lichide care reuseste sa concureze produsele profesionale, pentru ca are ca principala calitate, aciditatea. Baia poate sa fie principala tinta de curatare a sucului de lamaie din moment ce are abilitati miraculoase pentru a dizolva reziduurile de apa dura, precum si resturile de sapun, care ruineaza deseori aspectul baii.
Totusi, se pare ca produsele naturale de curatit sunt mai versatile decat ne-am fi gandit.
Profita de aciditatea lamailor pentru a curata petele de pe obiectele din casa.
– Bicarbonat de sodiu
Probabil ca este unul din cele mai cunoscute si folosite produse de curatat. Nu numai pentru casa, ci si pentru haine si pantofi.
Petele incapatanate de vin, si ruj pot fi usurate cu usurinta cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Adauga cateva picaturi de apa pe pata pentru a prepara o pasta fina.
– Otetul
In vremurile vechi otetul era considerat a fi o lotiune miraculoasa. Impreuna cu sucul de lamaie face o solutie numai buna pentru toate colturile casei.
– Sarea
Sarea este de asemenea unul din ingredientele naturale, care are puterea de a curata atat baia, cat si bucataria. Impreuna cu otetul, sarea poate curata chiuveta si cada cu usurinta.

Citeste si:  Lavoarul - piesa vedeta a unei bai moderne

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.