Alege-ti tipul de smokey eyes potrivit

Ai putea considera ca intrebarea este redundanta, ca smokey eyes nu poate fi decat de un fel si ca singura intrebare posibila e ”tie se potriveste sau nu smokey eyes?”. Te-ai insela. Smokey eyes nu inseamna doar pleoape in nuanta carbunilor. Pentru ca, pur si simplu, pe unele figuri un machiaj atat de greu, intr-o nuanta atat de inchisa si raspandita pe o arie atat de intinsa nu arata bine. Exista variante de smokey eyes usoare perfecte pentru machiajul de zi si care pot fi adaptate cu lejeritate oricarei fizionomii.

Citeste si:  Targul de Creatie Vestimentara Open up & Enter

De pilda, optand pentru gri in loc de negru si accentuand mai mult transparenta decat opacitatea, creand un strat fin de fard pe pleapa pe care-l intindem cu degetul sau cu pensula, in functie de textura, efectul se schimba total.

Smokey eyes luminos

Un astfel de machiaj poate scoate in evidenta culoarea ochilor sau, daca nu este executat cum trebuie. Acelea cu tenul foarte deschis trebuie sa aiba grija pentru ca orice exces va conferi o expresie de oboseala, de incarcat chipului.

foto

Fardul trebuie adaptat la culoarea irisului. Pentru a evita greselile, folosim mai multe tonuri ale aceleiasi culori. Acestea vor fi mai inchise la radacina genelor, in pliul pleoapei mobile sau in coltul exterior al ochiului si mai deschise pe restul pleoapei superioare si in coltul interior al ochiului. Putem folosi si un singur fard, dar in concentratii diferite.

Citeste si:  Da viata parului tau

Smokey eyes colorat

Este o varianta adresata celor mai indraznete dintre noi. Sau pentru ocazii speciale. Pentru acest tip de machiaj, avem nevoie de farduri colorate, sidefate sau doar cu pigmenti stralucitori. Culorile prea deschise insa, de tip bleu ciel, roz deschis sau verde anason trebuie evitate. Nu flateaza pe nimeni in acest caz.

Citeste si:  Dinti frumosi

foto

Smokey eyes clasic

Smokey eyes clasic, adica acela in nuante de negru/gri, nu se potriveste celor cu ochi mici intrucat el insusi are tendinta de a micsora ochiul. In schimb, este perfect pentru ochii mari si pentru ocaziile speciale. Oricum ar fi insa, acest machiaj se executa cu precizie si parcimonie. Un smokey eyes reusit este cel care tine cont de fiecare dintre zonele pleoapei si o trateaza separat.

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.