Cadouri, cadouri si iar cadouri!

Dap, indiferent daca ne place sau nu, in luna decembrie trebuie sa ne cautam serios prin buzunare pentru a face cadouri special celor dragi. In general pentru cunoscuti alegem cadouri simple, insa pentru cei mai importanti oameni din viata noasra alegem lucruri speciale, de calitate, care sa le foloseasca si care sa le aduca aminte de noi cu placere.

De aceea propunerea mea de sarbatori este un parfum special pentru cei apropiati. Intra acum pe Aoro.ro si cauta parfumul dorit. Poti comanda pe loc sau poti sa il trimiti ca si „apropo” persoanei de la care vrei sa il primesti. Procesul de comanda este foarte usor si pentru fiecare comanda beneficiezi de livrare gratuita si un cadou la alegere.

Citeste si:  Cum sa iti ingrijesti tenul corect

Da! Am scris foarte bine mai sus: pentru orice comanda Aoro.ro ofera livrare gratuita! In conditiile in care preturile de pe site sunt mai mici decat la oricare alt magazin online, ca sa nu mai discutam de magazinele online din marile centre comerciale.

In Romania Aoro este practic un magazin nou, deschis in luna noiembrie, insa preturile foarte bune si garantia calitatii a convins deja sute de vizitatori sa cumpere produse. Cel mai probabil factorul decisiv in procesul de cumparare l-a reprezentat pretul produselor care in cele mai multe cazuri, scazand 20 RON livrarea, este la jumatate fata de pretul concurentei „offline” si clar mai mic decat in cazul concurentilor din mediul online. Un alt avantaj pe Aoro.ro este faptul ca pentru fiecare comanda, indiferent de valoarea acesteia si a faptului ca transportul este gratis, se ofera un cadou la alegere.

Citeste si:  Aplicare corecta a genelor false (video)

Promotii de Sarbatori

Aoro.ro este alaturi de clienti si stim ca in aceasta perioada apropierea de client este esentiala. In acest sens, pe site se desfasoara promotii cu durata limitata de timp unde preturile sunt realmente spectaculoase. De asemenea, pe site, se pot regasi promotii cu reduceri de pret de pana la 75%

Citeste si:  Frumusete de iarna

De sarbatori alege cadoul perfect. Aoro.ro. Intra Acum!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.