La plaja fara celulita si vergeturi

Aspectul de coaja de portocala si vergeturile nu sunt deloc atractive cand vine momentul sa ne dezbracam pentru a ne bucura de razele soarelui. Insa nu trebuie sa ne ingrijoram de aceste semne de alarma inevitabile, ci sa le tratam pentru a ne recapata vigoarea si increderea in sine.

Pentru a uita de toate acestea, putem alege un tratament revolutionar si fara durere. Icoone este ultima procedura din domeniu ce vizeaza depozitele de grasime localizata, celulita, laxitatea pielii si vergeturile.

Citeste si:  Cosmetics Beauty Hair 2012: Let’s talk about beauty!

Pe langa rezultatele imediate la nivelul fermitatii pielii, Icoone este un tratament placut, de relaxare cu ajutorul caruia in numai 40 de minute putem avea parte in acelasi timp de un masaj de relaxare si sa ne bucuram de rezultate vizibile de remodelare corporala.

Dupa numai doua saptamani se poate obtine un abdomen tonifiat si o reducere de 4cm in talie, urmand ca dupa trei saptamani sa se reduca vizibil chiar 6cm. Daca problema este insa zona fesiera si coapse, celulita poate fi eliminata si pielea poate fi mult mai ferma in doua saptamani, timp in care se reduc pana la 7 cm din circumferinta.

Citeste si:  Alimente care slabesc

Tehnologia Icoone este aliatul tau de incredere pentru vara aceasta.


Un comentariu
  1. Eliminati reclamele cu fashion days – produse originale, bla bla , vraja marii .. Sunt niste samsari care comercializeaza fake-uri incredibil de slabe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.