fbpx

Rimelul potrivit

Please select a featured image for your post

Daca tot se spune despre noi femeile ca suntem mereu in cautarea perfectiunii – partenerul perfect, jobul perfect, pantofii perfecti si geanta perfecta, de ce nu am alege sa cautam si rimelul perfect? Piata abunda de produse care mai de care, de firme consacrate sau dimpotriva, obscure si necunoscute iar in fata unei astfel de oferte, multe dintre noi ramanem complet debusolate. Ce sa alegem? In functie de ce? Ce ne dorim de la rimelul nostru? Cum se poate adapta rimelul pe care il folosim stilului nostru de viata? Ei bine, noi iti dam cateva sugestii. Daca ai un stil de viata agitat, pleci la birou dimineata si ajungi acasa seara tarziu, ai neaparat nevoie de un rimel rezistent la transfer, care ramane pe gene de la aplicare si pana in momentul demachierii, indiferent la cat timp are loc acesta. Rimelul rezistent la transfer rezista ploii, transpiratiei si de ce nu, eventualelor lacrimi.
Daca ai ochii sensibili, alege un rimel special creat pentru ei. Sunt foarte indicate in acest caz rimelurile cu doua capete, dintre care unul are rol de vitaminizare. Daca alegi sa folosesti un rimel normal, foloseste-l in combinatie cu un rimel tratament, de regula transparent, pe care il aplici mai intai pe gene si abia apoi aplici rimelul obisnuit. Nu uita ca exista rimelul hipoalergenic, care te asigura ca nu vei face alergii in urma folosirii lor. Unele rimeluri pentru ochi sensibili vin si in varianta waterproof, pentru a face fata umezirii excesive a ochilor.
Citeste si:  Machiaj de seara (video)
Daca ai genele scurte, opteaza pentru un rimel care alungeste genele si le da volum. De asemenea, nu folosi rimeluri foarte inchise la culoare sau cu o formula foarte groasa, pentru ca vor da impresia ca genele tale sunt scurte si groase mai degraba decat lungi si diafane. Cu cat genele tale sunt mai incarcate de rimel, cu atat vor parea si mai scurte, asa ca imediat dupa aplicarea rimelului, foloseste cu incredere un pieptene pentru gene pentru a separa eventualele gene lipite unele de altele.
Citeste si:  Alimente care "pacalesc" foamea
De asemenea, cu cat pensula cu care aplici rimelul este mai subtire va fi mai usor de manevrat si vei putea aplica rimelul uniform pe gene, de la baza pana la varf. Daca ai genele drepte, foloseste neaparat un rimel cu peria curbata, care are rolul de a actiona ca un mini clestisor si a ondula genele. Daca nu obtii nici asa rezultate, combina rimelul cu peria curbata cu un clestisor de gene, pe care sa il folosesti cateva secunde la fiecare ochi, imediat dupa aplicarea rimelului.
Citeste si:  Sfaturi pentru o tinuta ok!
Daca folosesti clestisorul de gene inainte de aplicarea rimelului, mascara aplicata va avea rol de fixative, in incercarea de a pastra genele in noua lor forma curbata, data de clestisor. Daca ai genele subtiri nu dispera, ci alege un rimel pentru volul. Rimelul pentru volum este de departe unul dintre cele mai raspandite tipuri de rimel, pesemne ca majoritatea femeilor isi doresc gene voluminoase. Alege un rimel cu peria groasa, care permite ingrosarea genelor subtiri, pe care le imbraca intr-un strat gros de mascara si da astfel impresia ca genele tale sunt mai colorate si mai pline de viata.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.